Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije 3-4godine proglasen medju 60 najvecih talenata svijeta. Kako mi unistavamo talente to je cudo, a Boga mi i sami sebe unistavaju jer se ne mogu rijesiti seljackog mentaliteta pa pomisle da su zvijezde prije vremena te ostanu tu gdje jesu dok drugi preskoce i idu dalje.
Propo davno
da je pametan da dođe u Olimpik illi neki drugi klub igra za male pare i dokaze da vrijedi mozda ga onda i sampion Sarajevo pogleda pa dođe na klupu Sarajeva i polako bez umisljanja zvijezde.
Mega - giga talent i najveci izdanak akademije
Ne znate koliko je bolje djece propalo zbog ovakvih istih TALENATA, na treningu sam ga po 3 puta prolazio 😁
Uz sva uvazqvanja, mnogi talenti izgore u zelji. Polako, ali pqrq je veliki sejtan kao i slava
Poleti tamo, poleti vamo i na kraju ništa...
Opet dobro, više nego Pjanić u barsi💪
Pjanic je imao dobri utakmica. Tamo gdje on igra su svijetske klase igraca. Znaci, dosao je do samoga vrha. Ja vjerujem u njega.
kad novinari pokusaju napraviti telenta na silu, uz podmazivanje roditelja rekao bi covjek da smo velesila u svemu
Nezz jel Sadiku ili nekome drugom, sto mora bas Sadiku napusat
najveca grreska je preran odlazak u Belgiju prije nekoliko godina
stas sad
Poglup igrac iskreno