Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti očito nisi gledao prvu polufinalnu utakmicu. gdje je messi igrao ali pod povredom.što znači da barcelona zavisi od njega.sta je sa ostalim igracima???sasvim zasluženo su dobili 4:0.
nije mi jasno sto iz temelja mjenja nesto sto je savrseno funkcionisalo...i ovo pretrpavanje u veznom redom..hoce i alcatrantea... pa ko ce na klupi sjedit ???
HAha kako ce ih biti smijesno gledat. Debakl slijedece sezone hahahahaha
Ovdje je neko zaljubljen u bayern kako ja vidim, nemoze sat proci a da necujem koliko je govno napravio guardiola u wc-u, sta je *** sinoc, taktika danas taktika sutra itd......
Dosta smo NONSTOP citali o Barceloni....
Pa razumljivo da mijenjaju taktiku. Ova dosadasnja je bas bila katastrofa, ni pet finala lige sampiona u zadnjih deset godina, jedna popisana pobjeda uz domaci kup i bundesligu, te ni 5 dobijenih sampionata u zadnjoj deceniji. Sve mijenjaj Pepe, ja bih i golmana izbacio. Hrasnica je uz tebe
-.-" zato ce naredni 10 osvojiti 0 trofeja u Europi u Njemackoj i nemaju konkurenciju !!!
igraju oni dobro od ove godine. ali i protiv dortmunda se je vidjelo da malo kaskaju. izvlace ih jos pojedinci kao robben i ribery. prethodno su finale izgubili jer ribery nije igrao. a barca se je pojacal kao i drugi klubovi ove godine. to znaci da i bayern mora da se prilagodjava. ne znaci to da ce non stop igrati novu taktiku vec treba vise opcija u taktici da se moze nositi sa svim klubovima. bayrn je prosle godine srecom naisao na barcelonu koja igra napadacki a nije im bilo messia i bayern ih je rasuo. da je naislo na ekipu koja igra odbranbeno i prgavo napatili bi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)