Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BAYERN DO FINALA !!
inače ne volim Real , volim Barcu , ali kada su u pitanju Real i Bayern , navijam za Real jer Bayer ne podnosim , i svi su odvratni iz tog kluba ,-.- fuj !
veseli se, imat ćeš kad i plakat :D
to Bilal vec u finalu.Zar nije polufinale Bayern-Barcelona a Real-Chelsea ili Benfica?Mislim ja ne bi imao nista protiv da Bayern-Real igraju u finalu to bi bio veci spektakl od Real-Barca jer u ovom drugom bi bilo ciganije da te Bog sacuva.
ma prolaz Bayern-a je 60% :-D Real je jedna od najboljih ekipa svijeta, kao i Bayern...ali Bayern je usao u super formu i zbog toga mu dajem 60% sansi za prolazk
sta drugo da kaze? da su se sralisa ko grlice
Real je definitvno favorit. Ali ipak sve je moguce. Rekao bih 60:40, za real.
znaci moze biti finale barca-real? uh kakav bi to spektakl bio