Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakv je ovo gospodin.. direktan konkurent,a kaze da je ronaldo zasluzio.. to mogu samo veliki ljudi i igraci.. svaka cast majstore!
Ne ide ti citanje bas ili si samo naslov procitao ?
e vala ako je ribery ne dobije treba je ukinuti. messi i ronaldo su igracine, ali brate trostruka kruna, a mnogo puta je sam pobjedjivao protivnika (ukljucujuci i barcelonu)
Ipak se gleda individualizam, ne ono sto je kao timski osvojeno. :)
A čuj ovo ...Imao je sjajnu sezonu s Bayernom i radio je spektakularne stvari, te je pomogao Francuskoj da izbori SP". Pa tope jedan ko odvede Portugal na SP???? Ako je to to...
Ronaldo je toliko dobro igrao ove godine, da ako ne dobije zlatnu loptu onda tu nagradu treba i ukinuti ili barem staviti na marginu, nešto kao eurosong :D
ribery ce da oboli ako ne dobije zlatnu loptu , samo o tome prica , jedno 20 intervjua sam procito od njega dok s druge strane messi i ronaldo uopce ne pricaju o tom ssranju od nagrade.
Malo su se fulili naslov i tekst, al standardno za ovaj portal..
pa normalno da je ronaldo treba dobiti :)
tako su nama i za kashike pricali