Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ok izvinjajem se,pise
nigjde se nespomine da je momak iz jajca mato jajalo odigro cijelu utakmicu za köln..
dobro pa ga nije stociro
izgubio je 3 miliona danas na sudu pa je na adrenalinu
fc bayern ... gigant medju velikanima e.u. fudbala od imidza preko finansija do odnosa prema igracima fanovima itd sve na nivou i evo uspjesni ponovo ma super
Ribery bivšem agentu mora platiti 2.66 milijuna eura Bayernov krilni napadač i francuski reprezentativac Franck Ribery dužan je platiti svom bivšpem agentu Bruni Heiderscheidu 2.660.000 eura neplaćene provizije, izjaviio je luksemburški tužitelj... Glasnogovornik tužitelja objasnio je kako se spomenuta svota odnosi na razdoblje iz 2005. godine, kada je Ribery igrao za Marseille, te je imao ugovor sa spomenutim agentom. Bayernu se Ribery iz Marseillea pridružio 2007. godine. - Zadovoljan sam presudom, koja je poštena budući da sam s Riberyjem surađivao više od dvije godine, omogućio mu da potpiše za Marseille, te da postane francuski reprezentativac i važan nogometaš – izjavio je agent.
ode dusica u 3pm :D