Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh Bilale,da si doso na zetru ,kad ja onaj harap prodavo proucenu vodu!
Ma bolje ti je da baris maloljetnicr nego se zezas po vukojebini zvanoj Brazil, ha ya!!
Selam brete Bilale
Uopste nije to reko, vec mu je Müller Wohlfahrt nudio te inekcije, koje su zabranjenu u Fransukoj, to se radi o telecoj krvi sa nekim dodacima, koja je navodno dozvoljena.
Sto bi mu on nudio kad je Muller Bayernov doktor i da mu se nesto desi na SP-u Bayern ispasta prije bi rekao da mu je savjetovao da ne uzme jer znam kakve su bitke vodili sa Robbenom ode na utakmicu reprezentacije i vrati se povrijeden.
nudio mu je zato sto mu je nudio i sto je to dozvoljeno u njemackoj a zabranjeno u francuskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da je primio inekcije mogao bi igrati ali bi zato poslije toga mozda i pola godine bio van terena,nije lud da to prihvati,inekcije samo prikriju povredu,ne bi bio na nivou svom sigurno a postoji mogucnost da i one ne pomognu.Pametna odluka a Müller-Wohlfarth je najbolji doktor sportista koji cuda cini.
Laze paksu, usro se ko grlica ;)