Iz Bayerna odgovorili Realu
0
Ribery nije na prodaju
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesil ikad mozda cuo za mateusa,elbera ,efenberga,bracu,kana,lama,riberija,krosa i ostale igracine,
OKo.ti nemas pojma Bayern je medu rijetkim klubovima koji nema problema sa finnansijama
a koje to on zvijezde proizvodi ziv bio???? ti si potpuno neinformisan, hajd eto navedi mi jednu tu fora zvijezdu koju bayern kupuje....klinsman je dobro rekao u okruzenju gdje ima puno alfa muzjaka tesko je sta napraviti (Hoenes, Rumenige, Beckenbauer, Meier itd itd egoisti teze vrste ) Bayer je kretenska ekipa, samo da se malo promijeni zakon o finansiranju klubova i vlasnicke strukture pao mi klincu za usi....ne znam sta ovaj ribery gubi vrijeme s njima .
jedino ovako sneijder 20 miliona + robben 20 milona + 30 milona u kesu to je 70 milona a za taj novac ce ga pustiti bayern...a mi dobijamu dva igarca i silu od ekipe
Bayern ne kupuje zvijezde on ih proizvodi..... A nije ni Kaka, Ronaldo, Messi postali odmahh zvijezde..i oni su dobili priliku a tako je i slucaj sa Ribery-ijemm NAravno ima i fals jacaranda al pak treba covjeku dati priliku.... naravno doci ce tu jos igraca....
Postujem,jos da dovedete pokoje jako pojacanje svjetskog kalibra,a ne igrace koji ce biti prosjecni bundesligaski trvori tipa Pranjic.On je jako bardo igrac,al opet nije ni blizu onoga sto Bayernu treba,ako zele daleko da doguraju u Evropi.
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!