Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni ti ga puše Bilalee Bilalee Bilalee ee...
ma sta ce platini , ne placa mu francuska da igra , to igra iskljucivo dobre volje , treba platinija tjerati da radi nesto dzaba idiot , ako nece da igra ne mogu mu nista
Ne daj se Riberi ;)
Ne ide to bas tako kako ti mislis Franky. Imaju pravila. Ako se desi da te pozovu ima da letis ako hoces da nastavis u Bayernu. Sa druge strane koji ces im klinac takav kilav u repki?
Ako je donio takvu odluku to treba da postuje i Platini i svako drugi, Riberyu je dosta povreda zeli da fokus stavi iskljucivo na Bayern i uspjeh sa njima.