Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@BAYERN 4LIFE e moj sine, ze znam ja koliko je ono barca poderala bayern.... ....malo se raspitaj, pa mozda i promijenis misljenje......... ......!!
Ne moze on nista sto ni Svajnstajger, Altintop i Ze Roberto ne mogu. Ja bi najradije da ako ga Bayern proda ako ce ko ponudit preko €25 miliona(kolko su dali za njeg). Nije on toliko vazan. Moze Bayern isto onako lose igrat i bez njega. Bolje da su Arsavina doveli:(
DZEMO TREBO BI OTIC MALO DOKTORU PA ON JEDINI ZNA IGRAT U BAYERNU.
Ja sam navijac Bayerna i nervira me odnos Riberija prema klubu. Sve neke izjave \'\'ja bi radije igro u Barci\'\' i slicna prenemaganja ne mogu tek tako proc. Jest dobar igrac, al nije TAKO DOBAR pa da se kaze da GUBI VRIJEME U JEDNOM BAYERNU - HEJ!!!
PA ŠTA VI KENJATE GLUPANI,PPA BAYERN JE MEĐU 4 NAJTROFEJNIJA KLUBA NA SVIJETU I VI PRIČATE KAO DA TREBA DA ODE IZ BAYERNA.. SMJEŠNI STE, PA BARCELONA BAYERNU PO SLAVI I TRADICIJI NIJE NI DO KOLJENA.. FC BAYERN MUNCHEN STERN DES SUDENS!
Pa jedino on i valja u ovom Bayernu! Nema lik s kim da igra...Fakat Dzemo sta li ti gledas?:-) Odlican igrac, vidjet cemo ga kad predje u jaci klub, u Barcu mozda:-)
Dzemo haj šuti idi jedi džem, karijera vrhunskog fudbalera je prekratka da bi gubio vrijeme u bilo kojem klubu, koji ne izbori nastup u najvažnijem takmičenju (liga sampiona), a bilal riberi itekako zasluzuje da igra u njemu. Čak sta vise bez njega bi je i bilo tužno gledati iduce godine
P*cka jedna ruzna! Ko da i od njegove igre ne zavisi na kojem ce mjestu zavrsit. On da neke ulimatume postavlja??? P*zda jedna gubava, kolko se ufuro da je neki dobar igrac, a nije ni slina od igraca tipa Messi, Ronaldo, Rooney, Henry, Zlatan...
Dodji kod nas u Chelsea, da razbijamo zajedno!