Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Ahbabu nas, dobro ti nama sa Dzekom dosao jednog petka na Dzumu a poslije na kahvu na Bascarsiji.
bravo! tekbir! kakav bi tandem bili braca bilal i edin.
Pa eto bilo bi fino da imamo dobrog golgetera. Ne mogu vise da se borim pred golom. Malo da se odmorim
hvalio je ribery dzeku i prije 2 godine, pa nije doslo do transfera. sve je do dzeke sada, ako hoce u minhen, mora pristati na manju platu, ako nece, nek ostane u engleskoj i pokusa izboriti mjesto prvotimca u city-u.......
Edine sine dobro razmisli, dali se isplati igrati da bi bio drugi!? :D
pojedi mi vnogo ko ćevape
Šumaru, piše se RAJVOSA, bez tog E, bekanE
Nema Bilal s kim na džumu ;)
Stvarno bi morao vise da se trudi nego sto je radio vecinu ove sezone u Cityu. Dzeko je bolji igrac od Gomeza, to nikako ne sumnjam. Ali Gomez se vise trudi, i dzaba mu to sto je bolji ako ne da vise od sebe. Sprijateljio bi se opet sa klupom vrlo brzo.
i ja bi janjetine ali nema
Bilale svaka ti čast, naravno da si uvidio koje bi obogaćenje bio Džeko....jer Džeko je GIGANT !
Možda Drita uleti koju marku, da pomogne...
jes stvärno nähvälio Djeku Ribery.... evo link, imä i vidoje prilog, pä dushmäni pläcite :)) http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_569869.html
Kako je dobro kad vrhunski fudbaleri imaju dobro misljenje o Bosancima :D
dzeko sine slusaj starijeg i pametnije od sebe
@Dojcland pa onda su oni nacionalisti veci od nas
Sta ce drugo reci kad ga pitaju za igraca nekog, nece reci \"a jes vala los taj i taj\" ccc @Azurr Mogo si ih kritikovat sto su samo izdvojili dio o Dzeki i sto je prevod los. Ako te zanima gdje je dao intervju uzmi njemacki \"Kicker\" i prelistaj. Mozda je covjek prije \"karantina\" dao intervju, a posto je \"Kicker\" sedmicna novina ne izbace odma intervju. Drugi put se bolje informisi nego so pocnes \"divljati\".