Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj igraces Championc Leage. Eto prilike da jos vise napredujes. Sretno.
Pa realno, Basaksehir mu je korak naprijed u karijeri.
@sizofrenia dva koraka naprijed. Obo je ono sto je vecina nas prizeljkivala, ali zbog politickosportske korektnosti nismo zeljeli da kazemo.
nema sta razočarao u Udinama, svi mislili novi dzeko, valjda ce nastaviti gdje je stao u turskoj
Apsurdistan u Rijadovom slucaju je dobio svoj puni smisao. Covjek iz nominalno slabije lige prelazi u jacu, i svi misle da je napredovao. Nakon toga, prelazi iz te iste lige u ovu prethodnu, ali u klub koji ima realne izglede da osvoji titulu i izravno se plasira u Ligu Prvaka. U ovoj nominalno jacoj ligi bi mogao samo sanjati da zaigra u Ligi Prvaka, a u ovoj nominalno slabijoj ima skoro osiguran plasman u istu. Ovo moze samo Bosancina :)
Jaka je Turska Liga, ali puno vise krokodila ima u Italijanskoj Ligi...
Nije lose samo da dobije dovoljnu minutazu sretno....
Odličan potez, treba ove igrače nasavjetovat da je bolje igrat konstantno u nekoj "slabijoj" ligi nego sjedit na klupi u ligama petice. Dosta ih pada na zov liga 5 a naravno i para, cisti su primjeri Bešić, Hajrović, Šunjić...
Šta igra ovaj delegat
Ma neka ga u Turskoj, nije on za serie A.
Potez za 5
Sretno i da aBgd postanes najbolji strijelac lige.
dobar potez : - ) s viscom
Toliko halabuke oko njega, a i on razocarao na svakom polju. Forsirajte malo ljude, koji ce zaista doprinijeti buducnosti reprezentacije (Kodro, Krunic..)
@SugarCookie pa kondo ima još gori skor u majncu, a i krunic je u drugoj ligi, treba gledati na onu dvojicu iz konje ili one iz korone kielce, a ima i par kvalitetnih igrača i u BHT PL
@Pornogram Kodro je mlad igrac i treba se afirmisati, vidjelo se protiv Albanije koliko su on i Kruniv inteligentni i pozrtvovani igraci - ne mora nuzno znaciti sto su u drugoj ligi, da ce biti lose, imali smo jednog iz druge talijanske koji je ko lud zabijao za nas ;) A Turska liga ne ulaze u napredak igraca. Treba cekati i vidjeti da li je ovo s Besiktasem sada jedinstven scenarij ili ce oni mozda zapoceti s igrom ozbiljnog nogometa.
Ne razumijem. Hajmo biti pametni pa postaviti stvari tako da Bajic ide u Basaksehir gdje napadaca igra Adebayor koji je uz Viscu jedan od najboljih igraca. Iskreno, ne kontam...
On ima 34 godine, ako u njemu ima budućnosti onda ima i u meni nade da dobijem na Bingu. Očito će probati sa Bajićem graditi budućnost pa ako se pokaže, pokaže, Adebayor će biti tu kao osigurač da uskoči ako se ovaj ne snađe da ne trpe rezultati. Znaju oni šta rade nisu to ovi wannabe stručnjaci iz BiH.
@Komentar iz mase nije bas tako, adebayor je glavna uzdanica bskshr, usto je i zvijezda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nek nam mladost napreduje...