Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je realan domet naših poluigrača . Mi nikako da shvatimo da imamo 2 igrača svijetske klase Džeko i Pjanić od kojih Pjanić nikad nije odigrao utakmice da valja , a i Džeko je u zadnje vrijeme stao sa golovima u repki , imamo 4,5 prosječnih igrača i 15 balvana .
Svaka cast, utekao iz kasabe, jada i bjede, zaradio za sebe i svoje. Ulozi u Austriju, dobiji papire i budi gospodin. Budes li se uhvatio sisa i budaletina po Sarajevu nigdje stici neces, godine brzo prodju, a ovdje perspektive nema za normalnog covjeka. Posto nisi diler, politicar, hodja nemas ovdje perspektivu.
Ako vam se igra Fantasy na FIFA sajtu idite na https://fantasy.fifa.com/en/home odaberite opciju "MY TEAM" potom "AUTOCOMPLETE" imate neogranicen broj transfera kasnije potom na snu izberite zemlju za koju navijate, nakon toga registrirajte svoj "account" kada vam account bude aktiviran izaberite, opciju "LEAGUES" i pridruzite se nekoj ligi ako vam treba kod, mozete na ovaj " YEVHISNZ " nagrada za najboljeg je KIA
Dobar je Bajić ali treba priznati da je ovo maximum za naše igrače koji odu iz premijer lige. Igrati u Turskoj ligi im je vrhunac. Sve preko je previše. Zato Bajić nije mogao u Udineseu igrat, a zato je i Cimirot u Arabiju otišao. Jedan je Dzeko, valja i sreće imati u životu.
Propali igrac
Imal on dozvolu za devetku?
Turska liga mu najviše odgovara.
Turska liga odgovara ne samo njemu nego i za 80% naših panjuga tj igrača u pokušaju .