Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"slavne klubove kao Velež\" hahahahahahahahahaha odavno se nisam bolje nasmijo ahhahahahahaha po čemu je to ovaj Velež slavan? Ustvari bit će slavan. Đerzelez i Velež, klubovi sa najmanje osvojenih bodova u povjesti lige hahahaha. Bravo Široki, još da su Škripari mogli doći na onu livadu da proslave pobjedu. A livadići nek se pakuju polako i nek vode ovce na ispašu. Nogomet nije za njih. Bolje bi bilo dati klubovima jedan tjedan odmora nego ih mučiti dolaskom na onu livadu da \"slavnom\" Veležu uvaljuju po 3 4 komada. Dovoljno su se obrukali. Treba ih ukinuti.
@***===*** Nekad je i Nottingham Forest bio prejak, a sad ga nigdje nema. Sramota da Siroko pobijedzuj, a radujes se Olimpiku, ccc ni ti sam neznas sta pises
sramota je da neki siroki brijeg pobijedjuje slavne klubove kao Velež nisam se nadao ali izgleda da ce ispasti iz lige.Radujeme to sto Olimpik pravi velike korake ka 1. ligi,sta je tu je ako jedan Željeznicar moze doci do cetvrt finala UEFA kupa a ne moze pobijediti Zvijezdu iz gradaca samo pokazuje kakav je nas fudbal! Cudim se da nije i sloboda izgubila svoj ponos.dobro je pa su zrinjski i sloboda nisu razocarale navijace????