Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo mi se zgadilo nikada,ama bas nikada vise necu uci na stadijon kosevo,odnosno tamo gdje igra Sarajevo....
Postoje klubovi sa tradicijom i kvalitetom i dušmani koji im zavide. Ako FK Željezničar trenutno ima u inostranstvu toliko aktivnih igrača da bi mogli sastaviti još jedan tim sa rezervama, pa na ljetnoj pauzi odigraju humanitarnu utakmicu, o čemu mi pričamo? Svi ostali klubovi lige da sastave svoje internacionalce, ne mogu sastaviti tim za mali nogomet!
Portsmouth F.C. je nekoliko puta bio prvak Engleske, ima bogatu tradiciju pa je sad u trećoj ligi.
@as iz Čajdraša Režimi se mjenjaju, moćnici se mijenjaju, ali samo prava raje je znala u čemu je fol!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj ba više budite realni! Meni jeste draže da Željo osvoji titulu, a ne neki Zrinjski, ali vas nije bilo na terenu. Uopće nije bilo borbenosti, strasti za pobjedom. ZAR STVARNO smatrate da onakvi igrači trebaju podici pehar? Bukvalno, da su svi igrači FKS izašli sa terena, a vaši ostali ne vjerujem da bi se potrudili da dođu do gola. Titulu ne zaslužuju ni Željo (definitivno najlošija ekipa koja je gostovala na Koševu) ni Zrinjski (kome se dosudi onakav penal).
u 3 tekme gledatelja 950 (devet stotina i pedeset) i to nategnuto sa svim pomocnicima, skupljacima lopti i nosacima kokica
Čim prvenstvo ne osvoje Sarajevo ili Željo, odma je liga grozna, namješteno, treba je suspendirati..kakva Modriča Maxima i ostali pajdaši
Nema napretka bh. fudbalu sve dok se igrači FK Sarajevo kunu u poštenje, a na derbiju se služe simuliranjima, odugovlačenjem igre, samo da Željo izgubi. I onda se njihovi pošteni navijači sjete 2010. i Željinog "grijeha" što se tri kola prije kraja usudio igrati 0:0 na Koševu nakon što je izgubio 2:1 na Grbavici, jer je Sarajevu bilo malo 4 boda, trebalo im je 6 za Evropu. Prave poštenjačine koje je odgajao Radovan Karadžić!
Kako istina boli. Zaborav i da Duljeviću "poželim sreću" u novom klubu i da se i dalje valja po travi simulirajući oštre startove!
A sta si ocekivao? Da Sarajevo pusti Zelji????
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosnje bit ce bolje iduce godine ,naucite malo na kalkulator ,zbrajanje i oduzimanje pa onda mozda dodje minimalno kup u Sarajvo' 😎
Primitivci i nacionalisti su sve sjebali kalkulatorima i zbrajanjem. Nece nam vala i derbi unistiti
Škutori puštaju svojima i pokušavaju da ih spase od ispadanja, samo Sarajlije jedni drugima oči kopaju. Iako sam navijač Slobode i ne volim fudbalske Sarajlijice, ali što bolan ne pustiste Želji sa uzme derbi, jbo vas Zapadni Mostar i sva škutorija...
mitomani1921
Jedini lijek za ovu nasu jadnu ligu je da se napravi sistem u kojem se nece znati ko je sudija koji ce dijeliti pravdu do zadnjeg.Tako ce se malverzacije uveliko smanjiti.jer nece se dolaziti do situacije da se mec unaprijed dogovori.Caka je u tome da se unaprijed zna ko sudi mec i dolazi se do situacije da "ŠEF" dogovori ishod sa sudijom. Postoji li ta mogucnost?