Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tek će oni da iskoriste Željine kikseve, AMATERIZAM Adžemov I uprave koja to dopušta pružajući podršku nekome koji je dokazao da NE ZNA. Krivicu će da snosi I uprava kada Željo ostane sa malim šansama za Evropu nakon par narednih utakmica (Borac u gostima, Sarajevo kući I Široki u gostima). Ovaj Željin "stručnjak" u pokušaju ako uzme više od boda iz tih utakmica če biti premija.
koja posjeta zavidi nam Engleska Premier liga,jos satnice stavili u 1 sat
Utakmica Veleza u subotu imala broj gledalaca jednak zbiru brojeva sa ostalih 5 premijerligaskih terena.
Kakve vam koristi kada vam to ne donosi dovoljno novca za neke kvalitetnije igrače. Koja je cijena karte bila, 2 KM? Treba vas 10 000 biti na utakmici da bi klubu dali onoliko koliko kod nekih klubova u PL donese 1 000-2 000 gledalaca.
Kriminalci koji se odazivaju na popularne nazive Divovi i Plemići su zgadili fudbal svima. Željezničar je u martu 2017. na tri susreta na Grbavici gledalo preko 25.000 gledalaca, da bi se na kraju sezone desila krađa titule...
vaso miskine plati porez
vise ljudi dodje na trening bajerna nego kod nas u cijelom kolu..propast!!
Da rezimiramo..Sarajevo gazi prema naprijed, ostali u strahu :D
Zelji nema napretka sve dok je onaj Siljak u klubu. Zapamtite sta sam rekao