Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Našli im dandu.
Moja teorija: Nijemci su ispali jer nisu uzimali doping na ovom prvenstvu, jer se znali da Rusi jedva cekaju da nekog uhvate da se osvete za njihove doping slucajeve.
Oni su mi Rusi mnogo sumljivi
Joj kakva je ovo KGB čarlama:))))
I pocelo je... Ni jedna ali baš ni jedan drugi, internacionalni portal nije objavio ovo sranje, čak ni španski mediji. Klix, što Vam ovo treba?
Oblikovanje javnog mnijenja - nekada se to grubo zvalo "propaganda" a klix je izrazito antiruski portal što je legitimno ali treba to uvijek naglasiti. Uostalom lahko je pregledati ostale članke na temu "rusije" - od naslova do teksta sve je usjereno na oblikovanje antiruskog sentimenta u BIH.
Eh da hoce Spanci zgazit Ruse
Ovo ne moze biti slucajno. Pokusava im se nesto nastimati jer igraju protiv Rusije.
Da je pošteno na doping bi trebali svi igrači koji su na WM-u,ovako čitav cirkus oko dopinga izgleda kao ruski rulet