Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spavas li mirno Kevine De Bruyne?
@Enticer Nek se polako selimo iz one šugave Zenice tamo gdje nam je mjesto :D
@Winner Djelimicno se slazem, ali samo djelimicno. Jeste, mjesto repke je u i u Tuzli i u Sarajevu i u Zenici, Gorazdu, Bihacu, Mostaru, Banja Luci, ali prvo morate u Tuzli srediti stadion, kamo srece da su nam svi tereni kao ovaj na Grbavici.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Grbavica ko bombona 😍
šta je ono na prvoj slici iza tribina
Katolicka crkva.
sto su sredili grbavicu fino izgleda
mislim da je fotograf bio 5min na stadionu
jes ovo plavo ruzno oko travnjaka.
Ruku na srce ali trenutno najljepsi stadion u BiH .. Cast Zenici ali ovo je harem :D
Utakmice reprezentacije se moraju igrati u glavnom gradu jer Zenica stvarno turistički nema šta ponuditi gostujućim navijačima,istu stvar su mi rekli Irci kad smo igrali u baražu protiv njih. Više ih je hodalo po Baščaršiji nego što je bilo u Zenici na utakmici.
Baca ublehe, ili što bi se reklo; pila naopako. Ne treba obracati paznju, nego ih pritisnuti kao da je kvalifikaciona utakmica. Irci, ionako, nece sami sebe pobijediti.
podrćka irsima osimako nebudu nosili zelene dresove onda neču nigledati