Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebamo ih napucati ćevapima i pitama prije utakmice da nemogu makanti
Pobjedujemo svakako , samo nije "nemogu" vec " ne mogu ".
@neko tamo...jebaiga kad ja imam samo 2 razreda osnovne,ipak hvala na lekciji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš bi bila fora da se svi američki igrači potpišu na dres i pošalju ga Mevlidu u pritvorsku jedinicu :D
Odlično ha ha!!!
dje se ba ima kupit karta... *** mater koja sam ja bjeda u mozak zivim u sarajevu i pitam preko klixa gdje se ima kupit karta.. aj ako se neko sazali recite mi :S
Howarde Time crno ti se pise... Vedo, Dzeko i Pjanic u ekstra formi !
Stvarno ih je trebalo negdje drugo na trening poslati. Barem ovaj prvi. Možda u UEFA trening centar ili na BP? Red je da Grad Sarajevo renovira više Grbavicu. Neka se ne ljute navijači Želje, ali stadion je stvarno ruglo trenutačno. Kad gledaš sa ulice, ona tribina, ne izgleda to nikako loše, ali unutra je katastrofa.
"... na stadionu FK Željezničar u Sarajevu..." - prestao čitati.
Ne zato jer se radi o Grbavici, ako iko razumije išta ovdje.
Odlično.
jeli vas stid da ih pustite na taj stadion da treniraju???
Zasto bolje da na ovom travnjaku treniraju, nece moci sastaviti dva pasa na treningu
Ameri napreduju iz sezone u sezonu ali nisu oni na nivou ko mi, pobjeđujemo sigurno. #VolimTeBosno
Idemo im pokazati kako mi igramo s obzirom da ne ulažemo ni 1/20 u fudbal kao oni. BOSNO NAPRIJED !
Nek se nagledaju veleljepnih stadiona u BiH. Grbavica je inace kompletno pokrivena samo sto se ne vidi jer su koristeni najnoviji materijali .
Mercedes arena
eno kineza amera
Fino naplatiti od saveza trening američke repke na Grbavici 2 treninga dnevno x 3 dana jest jednako mrmmrm have a nice day and please come again. Onda lijepo ih ispratiti sa je'no 5 komada u mreži na našem nacionalnom stadionu!
Čuj nacionalni stadion, uz dužno poštovanje al' ono ruglo nije vidilo nacionalnog stadiona.
Za grbavicu je Allianz Arena
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najveca svjetska sila se raduje sto ce moci biti u blizini nasih zmajeva, kasnije se rukovati i dresove zamjeniti. Bukvalno je tako. Kad vide DZeku upiskit ce se u gace svi.
Bolje Klinsmana vidjeti uživo nego odgledati sve utakmice Sarajeva i Želje zajedno.
Dijalog dvojice igrača odbrane SAD na stadion 1.Hey is this some kind of joke? is this stadium will practice? 2.Hey,there is a train 1.is this a railway station,i can´t belive will practice here 2.This stadium is dirty,dusty,this is a village stadium Onda naleti navijač BIH i kaže igračima SAD na engleskom -ovi stadioni su naš ponos i dika,nema svako para ko rokfeler
AUUUUUUUUU NISKO NISKO
natrpat cemo ih samo tako... jooooj jedva cekam