Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEKA JE KAPLAN DOSAO, A OSTALO JE MANJE VAZNO..
Ako je trening bio lakši, kako je Pjabić obnovio povredu?
i pjanke i lulic se cuvaju za derby della capitale koji se igra u nedelju .. non molallare mai BiH ! :D
Alo poturice, zaboravili ste napisati da je Dževad \"Poturak\" neku veče dobio po pičci! Razvalio ga Holanđanin. Ubio ga ko vola u kupusu. Možda da postavite koju sliku? Izgleda kao da ga je tramvaj pregazio!
zbog čega se samo kod nas neko povrijedi pred neku reprezentativnu utakmicu? ne pamtim kad smo odigrali, a da neko nije pauzirao... uvijek ista priča...
cijela tuzla tvoju staru muzla hehehehehehehe....pa i licis na tuzlaka na socijali heheheheheh
Retardu zakrzljali, ako je Tuzla u dijaspori onda da, iz dijaspore sam. A i ma.ter ti ye.bem, kad sam vec tu da iskoristim priliku, nije zgoreg.
bravo bosnjace iz dijaspore,najvise se voli 24% sa daleke socijale hehehehehe
Zavidna vlasadija neka odyebe sa clanka, smrdija im sutra igra pa neka idu to komentarisati. S tim da neko igra sa Brazilom a neko sa Armenijom, tesko je, znam, ali stisnite zube i izdrzite. Znamo i mi i vi da cete sutra gledati brazilce i bosance a ne \"orlove\" (lol) protiv armenskih nehljeba. Sto se Pjanica tice, ako ne bude igrao to je jos bolje za nas, ionako samo zauzima mjesto nekom korisnijem od njega.
Susic nam ubi i razbuca jos jednu sjajnu generaciju igraca,ididot zesci,sada na klupi samo 3 igraca i Sehic.Smijat ce nam se cijeli svijet i Brazil !!!
OVAKO TREBA DA IZGLEDA BUDUCI STADION OLIMICA, A NE ONAKO KAKO TRENUTNO IZGLEDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! !!!! !!!!
ko je osoba u crnom dresu sa dugim kosama?
bosanska repka sa 24% ce biti razigrana malo bolje od brazilskih kosaca trave heheheheh
Sutra cu sve da razbijem po kuci, i LCD, i luster, i prozore, zijanimo li ! Vi sto serendate o Papetu, titi u fudbalu, kingu, kralju, sahu, pogledajte malo na youtube njegovu igru, raspitajte se o njegovoj proslosti! Imao je nekih pogresnih poteza tokom kvalifikacija, ali koji ih to selektor nije imao, puno veca selektorska imena su pravila i vece greske, pa im je prolazilo, nacija ih podrzavala! Mi prvi put dobili nekog normalnog selektora i velikog patriotu, pa covjek radi za neku sicu, i odmah pljujemo po njemu! Muka mi je od vas! Sjecate se papeta suznih ociju poslije Francuske, i poslije Portugala, to dovoljno govori kolko je predan i kolko iskreno radi za nasu reprezentaciju! Prema tome zacepite jednom zauvijek, i podrzite ljudinu i nasu reprezentaciju bez serendanja, budimo slozni i poderacemo bilo koga! SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO, VOLIM TE, RAZBICU SUTRA SVE!
\"Koja je seljacina ovaj Safet, da se najezis ocam \" - ti bi garant na selektorskom mjestu volio vidjeti sir amawa osima, velikog gospodina sa krasnim manirima koji je veličanstvenu igračku i trenersku karijeru duguje jedino svom ogromnom talentu i trudu, a ne očevoj pomoći kako zlobnici tvrde. naime, svi znamo kako je amaw bio veliki igrač ( samo sam zaboravio u kojim je ekipama igrao) a da je pape u francuskoj postao najbolji igrač preko štele. pape je preko štela dobijao poslove u turskoj i selektorsku poziciju, dok je amaw svoju poziciju u željezničaru i japanu morao mukotrpno graditi bez ičije pomoći.
sto se tice publike mi smo u prednosti isto ko da igramo kod kuce, 15000 bosanaca i 10 brazilaca.
@asdf...ministru bio bilo pametnije da brine kako da nam zemlja npr.ne ostane bez muzeja, je li mu se ovo konta kao radni dan ili mi mlacamo njegova putovanja