Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno ZMAJEVI !
e ako im za ovo treba sreca onda....
E bas se razumiješ u sport, pa sreca ti treba na treningu da se neko ne povrijedi a ne u jednoj utakmici bez obzira sa kim igraš.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
kako nema Dzekina babe?
TOOO ZMAJEVIIIIIIII,IDEMO PO POBJEDUUUUU !!!!!
gdje je to pecenje kod fude????
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krv za svoju Bosnu moju!! Vazno je daste zdrave i zivi.
Imal gdje Nikšića, nešto ne vidim njegovu glavu
U Andori se raduju extra profitu po kafana a hebes utakmicu
Ove dvije utakmice su vazni i ako ne mislite. Nije samo zbog pobijede. Nego zbog situacije od reprezentacije. On mora gledat kako su nove igrace. I ona mora još gledat kaku su stari igrace nam donili pobijeda ili izgubleni utakmice. Andorra i Austria su generalna proba za ostale utakmice. sretno zmajevi
Populacija Andore udvostrucena nakon dolaska Zmajeva.
Ovo ce u Andori biti "" Cimburijada "". Ima da ih polupaju kao jaja. Hajmo Bosno Hajmo Hercegovino
Ima treba na snimku sa seksi glasom extra, na kraju snimka...a oni, ko oni, naviko sam na gubitke
jes ga vrsajevic otrese nabrzaka na pocetku snimka
jaoo pa ako si to primjetila:)))??
sretno 💙💛
Ne budete li pobijedili sa 3-4 razlike...i Bazdarevic i igraci kolektivno podnijeti ostavku i nek prijedju u konobare,bolje bi im stajo taj poziv.Zato nemoj da me sikirate, odradite te andoranske nastavnike biologije sa nekih 5-0 da ne dobijem nervni slom.
blago njima... i ja bi :(