Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bijeda, sram vas bilo. Da je srece napravili bi stadion da bude najljepsi u BiH.
Doci ce i jazavicari abd i u goru situaciju od Zelje,pa cemo se slatko smijati,samo polako
Davno smo mi bili u toj situaciji. Hvala Bogu izašli iz tog i ne mislimo se vracati. Bolje ti je moli Boga da i vi izadjete iz rupe i krenete nasim putem nego sto želiš nama zlo.
Kakav udbaski gad moras bit da bi se nasladjivao ovoliko… Ovo samo treba pamtiti, a znate i sami da cete kad tad doci u puno goru situaciju…
Članska nema veze sa rangom takmičenja kao prvo a kao drugo ova uprava možda jeste nesposobna al da je lopovska to sigurno nije !!!!
To je uprava koja se ne moze ni nazvati upravom. Strovalili su klub do samog dna.
Kome idu pare od clanskih kartica,zasto davati pare za clansku karticu kada clanovi kluba nisu obavjesteni o desavanjima u klubu ,sve dok pare budu isle u ruke lopovima i smradovima kojima je klub samo pranje para niko ne treba postati Clan ,dok se smrad bekric ne otjera iz kluba,ovakvog velikana ste srozali na dno i dugo ce proci dok se zeljo ne vrati na staze slave.
Meni
Lijepo od njih. Vjerovatno i posljednja clanska karta kao prvoligasa. A moguce i posljednja ikad.