Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Donekle offtopic: Zna li neko ima li istine u tome da će BiH biti jedan od 9 nositelja grupa u kvalifikacijama za EP 2016? Pojavila se vijest na netu, ali nigdje na službenim stranicama UEFA-e nisam uspio pronaći detaljno objašnjenje o tom žrijebu.
trenutno smo 9-ti i nositelji, ostat cemo tu samo ukoliko Hrvatska ne pobjedi Island u obje utakmice, i ukoliko Svedska ne pobjedi i odigra nerijeseno sa Portugalom .
Ali jesi li siguran i u to? FIFA nije gledala (neće gledati, jel) rezultate iz baraža za SP 2014. Već su odredili nositelje grupe za SP u Brazilu prije utakmica baraža (jer, kako kažu, nije pravedno gledati rezultate iz baraža zbog toga što tih 8 zemalja igra dvije dodatne utakmice i tu mogu nakupiti bodove). Neki kažu da bi i UEFA mogla tako uraditi. Ono što hoću reći, imaš li negdje neki link na kome zvaničnici UEFA-e kažu kako će odrediti nositelje? Izvini na ovako dugom komentaru.
Ma nek našima baza bude u Jablanici može Izet i odatle pucat!