Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I opet ce nas raznijeti ljudi
opet cemo izgubiti makar igrala njihova u17 reprezentacija
čemu negativitet druže.
Lupate glzposti! Malinovsky igra za Atalantu bez problema! Ne letite bezveze!
Poslije debakla sa veležom ne bi pogledao utakmicu kad bi mi zadnja bila. Nije samo vico kriv, ima u savezu jos ljudi osim njega i niko ni glasa nije pustio za klub koji nam je svima osvjetlao obraz nakon toliko godina. Marš i vico i nfsbih
Nadam se akoBogda da ćemo izgubiti i ovu i svaku sljedeću samo da ovima iz F/N saveza nije po taman..respekt igračima ali sa ovim savezom ne bi ni oni trebali igrati već bojkovat...naravno kao i Fanaticosi.. ne daju ljiljane, igrači pišu šta je pravi razlog igranja reprezentacije, samo da bi neki menadžer zaradio..nema tu onog igranja sa srcem..a i kako će kad ih vodi Zeljković parazit i njemu podobni.
Cuj volio bih da izgube! Sreca pa si naki tastatura navijac...
Pusti Ukrajinu, kako cemo sa Kazahstanom?
Ma neka se ne sikiraju. Da znaju kakav nam je trio u veznom redu sa Loncarem, Cimirotom i Hadziahmetovicem kad ne bi ni poslali nikog na teren ovi ne bi mogli kreirat sansu. To nije vezni koji Dzeki moze asistirat u ove dvije utakmice. Tako da je moje misljenje da nemamo sta traziti u Ukrajini. Kazakhstan mozda bod, ali Ukrajina ce nam dati tri komada lagano.
Neriješene obje hhaha
Pa gore je sto mi nemamo Pjanica nego da nijma nedostaje pola ekipe.
Šta god im se desi, to nije problem kad igraju protiv Bosne,,, nažalost
ne zmajevi, nisu vise zmajevi sada su delfini.
Nama neće igrati Pjanić. Jedino da Ukraina izvede rezervni sastav, onda bismo bili ravnopravni na terenu.
Nas nacelnik Centra srle voli muskarce da guzzii
To ti je isto kao moj Liverpool pred uzrvat s Uefalonom koja je tada po nekim stručnjacima najjača bila, bez Manea i Salaha pa su opet na Anfieldu 4-0 ispušili, tako da Bosanci glavu gore i u pobjedu.❤
Moze li ikako jos 3/4 vazna igraca pa da imamo neke šanse