Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doso kACEVANDA kod hodze i pita ga ..skidas li video zapise ? hahah
Svaka cast hahahahaha
dobra...hahahahaha...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesmol napokon dozivjeli da zbog kvalitete i rang liste nase repke, i nama neko ponudi prijateljsku tekmu i uz to pounudi novac NS sto cemo odigrat s njima :)) drago bi mi bilo je tako,dosta smo i mi ganjali protivnike i placali jaceg protivnika za prijateljsku tekmu :)
Uh uh meraka :3
Igramo protiv Esada , uuuee .
10/15 pogodenih listica, 6131 kn plus samo u petom mjesecu, banka se povecala sa pocetnih 5000 na 18178 u dva mjeseca!! Prijave za nove još 2 dana zato požurite!!! somich.bloger.hr
Taman i danjih naučimo kako se šuta lopta..
oni ce biti "bolji", a mi cemo zauzvrat dobit jedan i po' helikopter iz doba vijetnamskog rata, i jos dosta americkog otpada, kako u vidu masina, tako i u vidu ljudi :)
Svaka cast dobar izbor protivnika,vidi se da dobro rade u savezu.a i prijateljska je zemlja sigurno su dugo nagovarali da se okusaju sa velesilom u nogometu kao sto smo mi.
uff da mi je da dobijemo. imam ovih kolega amera da ih mogu podhebavat
To ce biti jako teska situacija za mile ronhila! Za koga da navija???
Ta utakmica dobro dođe našoj selekciji i selektoru iz više razloga,a prije svega,da ve vidi i osjeti poimanje nogometne igre na svim kontinentima.
poderimo ih za napaceni narod Afganistana, iraka i Palesine
sad ameri hudnjaci kontaju da dolaze u ratnu zonu :S
Živjelo prijateljstvo između SAD i BIH.
jbt dragons vs eagles ;-)
ovo je dar!!! jebacemo amere :3 mojoj sreci nema kraja!!!
sta ce ovaj mesar?