Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li bi vremena trebalo da se napise koliko je nasa reprezentacija imala kikseva? Pa jedno pola dana bismo citali o tome
@ddd To nema nikakve veze sa ovom informacijom, ali ima sa tvojim kompleksima. Uzmi kanapče i objesi se. 👌
@ddd i opet ima pljuvaca koji im negiraju uspjeh zanemarujući da jedna zemlja od 4 miliona stanovnika je kontinuirano u vrhu nogometa, da su uzimali mjeru Nijemcima, Englezima, Talijanima, Argentincima i ostalim, da imaju srebro i bronzu sa svjetskih prvenstava. Da, sve slučajno 😉 Koje to zvučno ime je naša reprezentacija ikad dobila?
Brinimo se mi o nasim kiksevima tipa Armenija, Finska i Grcka. Treba li da se ja osjecam bolje sto je Hrvatska odigrala nerijeseno sa Azerbejdzanom?
@Veronika To je Klixov jedini motiv ovog texta. Naravno da ne trebaš
Meni to ništa čudno, mi kako visoko letimo, tako i nisko padamo.. (svi iz exYu). Samo da dva boda iz Bakua ne budu presudna, onda je to pravi kiks, ovako dok ovisimo sami o sebi, sve je ok.
a sta to fali azarbajdzanu,sta su se rvati umislili,ma lako cemo vele rvati,ma jasta cete.
I sam sam bošnjak, ali bože me sačuvaj šta pričate. Hrvatska je jedna od najboljih ekipa. Bošnjo slavi kiks Hrvatske toliko o tome. Svaka čast Hrvatska, navijam za vas. Pozdrav iz Mostara.
gledao sam tekmu i ne mogu se nacuditi igri hrvatske ... u ostalom ni nasoj igri pogotovo... lose je HR odigrala i ovi su ih jos mogli pobijediti...
Naj gore je sto mi gledamo druge trebamo se osebi zaboviti kako cemi, zivijeti naj bolje raditi da diju rezultati. Hrvacka je sebi obezbijedila, naprava put uspijeha u sportu itd.
O kiksu nase reprezentacije priča se jedan dan.Lose smo igrali,ostavka selektora,sjednica NS i to je to,a stanje haos,dok se kiks Hrvatske povlači po medijima i portalima dva dana.Nevjerovatno koliko nas interesuje sta je u tudjoj kuci,a svoju ne zanemarujemo.
Hvala Bogu . Odlicna vijest. Sve pohvale za Azerbejdzan
Oni pobijede Englesku a kiksaju protiv Azerbejdzana, mi kiksamo protiv armenije ali zato izgubimo od Italije
.... oni su kiksali protiv azArbejdžana , moliću lijepo ....!
poserem vam se na ovo razmisljanje ...pa fudbal je natjecanje i nikad se ne zna ko ce pobijediti a ko izgubiti...samo nasi demagozi i palamudi vjecno supljiraju za stvari koje su normalne drugdje .. po vama ispada da najbolji ne mogu i ne smiju izgubiti od ovih koji su losi i medju zadnjim ..odron novinarstvo
Mene ne interesuje HR ,mi moramo prvo ispred svoje kuće pomesti.Daj Boze da nekada dođemo na nivo HR Neznam zašto se ne zapitate sta je Robi uradio,kojeg je igrača gledao u klubu.To ispitaj te. Barbareza za trenera i eto nas navijača i eto igrača,kod njega će igrati samo onaj ko hoće sa srcem.A ne sada ko se može prodati
Oba kiksa protiv Azera su zasluga i HR strucnjaka na klupi Azera jer su i Robert I Nikola bili pomocnici selektora HR reprezentacije i znaju kako protiv HR, a mozda je to I selektorska kolegijalnost, pa ga se ne zeli poniziti... Vjerujem da ce HR biti prava kada treba, premda su me Azeri doista odusevili angaziranoscu i igrom na loptu… a imaju i par vrlo talentiranih i brzih individualaca… Sejdijov, Nazarov uz jos 2-3... vrlo cvrst tim i bas su mi simpa zbog te srcanosti! Respect!
Pa neriješeno nisu pazili dešava se.
Ajde bosnje lakse malo,nemojte se vi sekirat za hrvatsku,to je sila u nogometu,vidjeli ste proslo svijetsko prvenstvo!Vec vi ljepo ljecite komplekse na sminkeru pjanicu i znajte da se od govana nemoze napravit pita!!!aj vozdra
Hrvati ce se plasirati na Euro, a mi...