Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo ti dodji u seher sarajevo i vidjeces sta je metropola...a i usput s kim tvoja reprezentacija igra u petak...ups, izvini ja mislio i rs entitet ima repku, al ja zaboravio da entitet ne moze imati reprezentaciju zasebnu..Nista onda hajd navijaj za San Marino protiv Finske...hahaha
vidi spahe, e jesu ga natovarili, al nema veze, zato ima sutra da svaku loptu zaustavi kao i obicno
Molim vas ako mozete da mi napisete koji programi prenose utakmicu, hvala.
jesi to reko 8 hahaha, na ku.r.cu te nosam , nedimcicu, majmuncicu, hahahahahahahahaha
hahahahahahahaaa kralju to
NECEMO BOD NECEMO DVA,HOCEMO 6 BODOVA!!!!!!!!!!!!!!!!! da se ne urekne....
8:0 za rumuniju z golova mutu uz autogol kloca
i love only veleža ! :-))))))))))))))))
Hajmo momci ponosno srce na teren muski i ako tako i (male su sanse) izgubite niko nece zamjeriti...gazi gatare
OPASKA: GENERALNI SEKRETAR SE ZOVE JASMIN A NE \"ELDIN\"...AL SVE U SVEMU NAPREIJD BOSNO IGRAJ I POBJEDIIIIIIIIIIIIIIIIII
..pazi se Spaha da ti rumuni ne maznu to sto nosis..ne vraca se praznih ruku..mislim na 3 boda...
Tako je!!! Sretnooo BiH! P.S. Ko ne voli BiH i ko ne prati njene rezultate neka ne komentarise! Mene sto ne znaima, ja to i ne citam, a jos manje ( citaj: nikako ne )KOMENTARISEM! Pozdrav!!!!!!
NE KAKI!!!
javite nam odmah cim odu na rucak, wc, a i javite kad koji prne!!! dosta je vise bolan...pa ovo nema nigdje u svijetu da se ovolika euforija stbara. pustite nas tih gluposti. gledacemo tekmu i to je to.
----------SRETNO BOSNO I HERCEGOVINO----------
Hajmooooooooooo BiH, igraj i pobijedi u inat ddussmmaannima ove zemlje!!!!
Jel i Munib doš`o... i onaj Mujezinović kloc, bez njih nijedna tekma nije prošla...M.a.m.i.c.u. im lopovsku, prevarantsku..