Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli nas tuki važno je da RS nije država i da nikad neče biti pa pa
Kako nastaje trač u Bosni: Ide Suljina djevojka ulicom i reče komšinici: - \"Dobar dan.\" Ta je rekla Begajeti: - \"Vala viđeh onu Suljinu, reče mi dobar dan.\" Begajeta Senadi: - \"Rekoše mi da se ona Suljina jedva javi kome.\" Senada Amiri: - \"Reče mi Begajeta da je vidjela onu Suljinu, nešto nervozna bijaše kad joj se javljala.\" Amira Muniri: - \"Čuh da je ona Suljina nešto nervozna, mora da ima problema.\" Munira Đulsi: - \"Čuh da je ona Suljina puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča.\" Đulsa Rasemi: - \"Vele da je ona Suljina skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno.\" Rasema Hašimi: - \"Rekoše mi da ona Suljina ima kredita do guše, za šta li ih je uzimala pobogu.\"
\"\"Sama riječ da igraš protiv Brazila u svijetu nogometa znači mnogo... bla bla\" Ovu recenicu ne bi izmislio Sliskovic na engleskom!
J......bo vas St. Galen i dijaspora. K\'o zadnji cifuti, svi veliki klupski i nacionalni timovi (Inter, Porto, OL, Obala Bjelokosti, Argentina, itd,) igraju prijateljske ili u Bernu ili u Zenevi radi statusa i marketinga, no vi dogovorili u St. Gallenu, koji ste vi provincijalci, j....s , vazno je uzeti pare na tim jadnim dijasporcima...PATETICNO!!!
isti dan hrepublika serpska igra u gornjem milanovcu protiv timocke krajine u prvom kolu vlaskog kupa
A s kim igra reprezentacija genocidnog entiteta?
SAMO NAPRIJED PAPE.! To bi bilo stvarno genijalno!
ajd jeste sto je Brazil nekako mi drago, doduse nema vise onih starih dobri zvijzda pa da se divimo Brazilu. Posle ovoga sto rekoh, mislim da nama ne treba ova utakmica gdje cemo vidjeti nekig 5 do 10 golova u nasoj mrezi i time srozati nase samopoudanje
@Cro Ti se očigledno trudiš da nas nasmiješ ili naljutiš. Vjeruj mi samo ispadaš BUDALA, tako da ti savjetujem da se vratiš na portale fašističkih tema!
Hahaha a gdje to vidite Safeta Susica na slici od reprezentacije? :))
pa igro je pape sa reprezentacijom prijeteljske sa Njemačkom, Meksikom, Švedskom se kvalitetni, renomirani protivnici, pa jesmo li ista novo vidjeli, nista sumnjam da bez obzira na rezultat protiv Brazila da cemo vidjeti nesto novo, od formacije sa jednim spicem (Dzeko) do druge (Dzeko i Ibisevic) prosto sumnjam da Pape u glavi ima nesto novo, nesto se moze odraziti na nasu igru ili sto je jos vaznije na rezultat. Kazu u savezu idemo na prvo mjesto, to znaci da nema kikseva protiv Slovacke, Litve, Latvije, protiv Grcke moramo dobiti jednu od dvije. Latvija je bolja od Albanije, Slovacka je tu negdje kao i Rumunija
@@Cro još mi je veći užitak gledati kako balliye gore :-)))
Zar nije 30 februara? :D
ne treba obraćati pažnju na komentare protiv papeta. sve te komentare postavlja desetak pe.de.rčića koji se lože na amawa, jednog od poznatijih sarajevskih gey celebrity-ja.
I? Sta sada? Boli tebe neka stvar sta ce biti s nama. Kompleksasu, idi gledaj \'rvaCku i okani se nas. Bolestan si cim dolazis na ovaj forum. Ja za vas nijedan ne znam i ne interesuju me!
@BiH pa treba brazili neka ekipa za dizanje samopouzdanja i postavljanje rezultatskog rekorda. Ono, baš sa vas razzgoozze
jHebat ce vam nannu za vijeke vjekova. Amen