Litvanija dolazi na Bilino Polje
320
Reprezentacija BiH pobjedom želi ostati na prvom mjestu
Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lista: Pive suho meso travnicki sir (ovciji) pavlaka ajvar ( makedonski ljuti) ustipci zena kod punice nakon odradi listu.
BiH-Litvanija 3-0
Živio u kanalizaciji mali crv, živio i pojma nije imao da neki žive i drugačije. Jednog dana, nadje on neke stare raskišeljene novine, počne da ćita, ćita pa zaprepašćeno zapita tatu: \"Tata, je li tačno da ima crva koji žive u jabukama?\" \"Tačno je, sine\", odgovara tata. \"A je li tačno da neki crvi žive i u mesu?\" \"I to je tačno, pile mudro tatino\". \"A ima ih i u salami.\" \"Ima dijete moje, ima.\" \"Pa zašto mi onda zaboga, živimo u ovim govnima?\" \"Zato, sine, što je ovo naša DOMOVINA!\"
pjanica na klupu i kilu kospica i nek gricka
Dva ulaza na ZAPAD za vecerasnju utakmicu samo 70 KM 062 364 720
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Kraljevina Bosna je jedna od najmlađih kraljevina na Renesansnim Kraljevstvima. Naša Kraljevina trenutno ima nešto više od 300 stanovnika i imamo samo jedan grad (Zenica), a za drugi nam je potrebno jos oko 200 igrača. U igri upravljate svojim likom. Napredujete kroz levele kojih ima ukupno 5 i odlučujete kojim će putem ići vaš lik. Moguće profesije su krojač, mesar, kovač, mlinar, pekar, stolar. Također možete biti gradonačelnik, svećenik, general, ban, čak i kralj. Možete ići drugim putem i biti lutalica, pljačkas ili samo obični građanin koji voli doći u krčmu i opustiti se uz pivo. Možete se oženiti/udati i osnovati svoju porodicu. Pridružite nam se i zabavite. Možda vam se igra na početku učini teška, ali već na početku ćete dobiti poruku od ličnog mentora koji će vam pomoći da shvatite igru.
Pa tako je kad se bosanski miloklizi natakare na forum pa lijece svoje frustracije, zeljeli bi da budu kao susjedi i komsije a oni ih tamo nemogu smisliti pa u svom jadu i budalastini neznaju ni ko su ni sta su, mozda bi za ercegovce najbolje bilo da se pisu bjelocarapani tako ih u Hrvatskoj svi zovu, u stvari ne zovu oni se sami lijepe ko muha na zna se sta.
Kako vas loži ovaj VitezCRO, a vi paćenici nasjeli... od 90 komentara u 70 se prepucavate, a ništa o utakmici haha, sad će minusi
ne moze nam niko nista...jaci smo od sudbine...xD
Upravu si samo si trebo objasniti ljudima ovo sto si naznacio se odnosi na baraz. Bosna obezbjedila kartu za Brazil i naravno nije je ni potrebno brojati, ha ja. Kandidati za baraz 1) Slovacka 2) Grcka i ostale ekipe....
ratovali smo protiv srba ali mislim da su buno bolji ljudi nego ove ustase ( iz BIH) A U hRVATSKOJ IH NAZIVAJU STRANCIMA, nekako su retardirani i puni nacionalizma... JA IMAM SVOJU DRZAVU, VOLIM SVOJU DRZAVU I UVIJEK CU JOJ SE VRACATI BEZ OBZIRA GDJE ME ZIVOT ODNESE... BIH JE SVETINJA ali to vi misevi nikad necete saznati...
za romeo Ma vi k..u.r.v.a.t.i.. samo možete da paradirate po gej prideima tamo po dalmaciji hihihihohohooooo :D
Stigli su nam Zmajevi u Zenicu! Docek je bio super, oni nasmijani, raspolozeni... BiH idemo naprijed, ko god nas ne voli, neka trazi bolje mjesto za zivot i neka ne prica gadosti... Time samo pokazuje svoj primitivizam i niskost. Pozdrav iz ZEN.!
Naši reprezentativci su dobri igrači ali moraju malo češće raditi na psihičkoj pripremi jer smo tu pravo loši,kada treba da dobijemo mi uprskamo i ako je sve na našoj strani i kvalitet i sve npr Grčka nikad lošija.Imam osječaj da igrači lihtenštajna obuku dresove portugala da bi nas nakantali a portugalci njihove mi bi ih razvalili e to je naš problem.
ajmo hrvati gazi vels nemaju ovi bosnjaci sanse oni se nece nikad nigdje plasirat nesretnici pravi slovaci 1 grcka 2
Volim da pobijede zmajevi iz tri razloga Jer volim Bosnu i Hercegovinu kako svoju domovinu Jer volim kada Dodikovci posive od muke kada pobijedi njihova domovina Bosna i Hercegovina Jer volim kada Skutori posive od muke kada pobijedi njihova domovina Bosna i Hercegovina
ukinuti pod hitno komentare.