Komentari (359)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris Duljevic !!!
Dulja je Ronaldo za ovog Kodru
...i Izet Hajrovic !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najveca ubleha koji je Mesa uradio je da je Hajrovica izbacio i promjenio 4-2-3-1 sistem iz Brazila. Hajrovic je igrac koji gine za reprezentaciju i uvijek, ama bas uvijek, sa njim dobro igramo u napadu.
Cuj kvalifikacije za zaborav...ja ovo nikad zaboraviti ne mogu !!!
Ne znam na osnovu cega su bosnje mislili da se mogu plasirati. Sa kojim igracima? Sa kolikom i kakvom drzavom? Kriv je neko iz saveza? Daj ne lupajte. Holandija i USA se nisu plasirale, kao ni prvak juzne Amerike Čile. Srbija i Hrvatska su duplo vece i uredjenije drzave pa se jedva plasirase (Hrv jos nije)
Pa zar se moze poredit grupa D i nasa grupa. hrvati su me iznenadili mislio sam da ce bez problema zauzet prvo mjesto jer u grupi I nema niko jaci od zelje 😀
Kasno Marko na kosovo stize!!
Svaka čast momci...sve prolazi samo Bosna ostaje...plakaćemo kad se Džeko oprosti od fudbala.
Nikad nikome rahatluka u ovoj prokletoj bosni nece biti. ovako lijepa zemlja a naseljena idiotima
Ne sve sam Safete. Mesa mrs.
Jedino pozitivno je sto se BHF probudio opet
Dodik kod Putina :
http://yobuilder.com/3duT
@Gospod sta si ti gledo pasa moj?? Duljevic je nabacio Dzeki kod drugog gola. Unio je zivost u igri. 100 puta bolji od Kodre kojeg guraju na svu silu.
Vinko Marinović za selektora!
Oprosti mi Pape ća san druge sluša
Ekvador poveo protiv Argentine. By by Argentina
Potencijalni treneri: 1. Vlado Jagodić 2. Admir Adžem 3. Husef Musemić
ne moze ljudi vise ibisevic, hvala mu za sve ali ne moze vise. dajte nove momke, imamo sta imamo i ne gledajte ime kluba pored imena igraca, kada igra reprezentacija ne igra ni juventus, ni roma, ni lazio... mozda bi vise dao neki igrac iz druge lige kad je uigran sa timom i zeljan .
Vidjeli ste danas kako igra jedna ekipa kad ima dobrog trenera i zato pobjedi jaceg od sebe..mlada repka sa Vinkom Marinovicem koji je doktor nauka za Mesu..