Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo gledati ovaj redoslijed ako se ne gleda redni broj
Poljska na osmom mjestu??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤨🤣
dobro da nas je mesa doveo na 41 mjesto,pa sad imamo prostora za napredak
Mesa je svojim "projektom" doveo ekipu s 20 tog na 43 u poziciju!Trazio je jos mandat da zavrsi "projekat"!Dobro ga ne dobi jer bi sad bilo 60 to mjesto!
Uzimajuci u obzir smjenu generacija ovo je dobra pozicija na Fifa rankingu. Ucesce na svjetskom nije mjerilo, ispred nas su odlicne reprezentacije Italija, Cile, Holandija, Vels, Irska, Rumunija, Austrija, Slovacka, Paragvaj, Turska koje nisu na svjetskom. Također tu nema Gane, Ceske, Obale slonovace, JAR-a i mislim da ce ovo biti jedno od manje kvalitetnijih prvenstava.
,,MANJE KVALITETNO":))))))) Znas li ko ce ga osvojiti ?
Ne znam, pretpostavljam koreja, japan, nigerija, SAD, ili mozda egipat, panama, tunis, iran ili arabija. Dajem minimalne sanse francuskoj, portugalu i belgiji, a skoro nikakve argentini, spaniji i njemackoj.
Oni napreduju, a drugi igraju na prvenstvima. Ali sta ocekivati u zemlji sa ovakvom ligom i F/N savezom, gdje svaki Hrvat ili Srbin koji vrijedi igra sa srcem za Srbiju i Hrvatsku. Kad ode Dzeko, Pjanic, Visca ta reprezentacija ce biti nivo Luksemburga, Farskih otoka, Andore, Kuvajta, Svazilanda, jer nema baze.
Čestitke
Rang lista... Vels 18 :))) Island 22 :)))
@kasperSRB3: Srbija prvi put nakon 15 godina ispred BIH. Uživajte još malo.
@ScoobyDoo Ma ne mozes ti te dvije zemlje porediti u sportu...
Ovo nidje veze,Poljska i Svicarska ispred Spanije,sto kaze Zeljko ma hajte molim vas..