Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno trebamo biti negdje oko 30 pozicije mozda vise
dobro kaze pravi patriot. samo neko ko je djetinjast moze navijat za ovu tursku2 reprenzetaciju i nosit na ledjima simbol Varta baterija.
@BlaBla 31.03.2010. u 11:14 Pipo ja mu se ne klanjam ! Aj ne budi kukavica , Dzekson je to nas , dika nasa, dijamant rubinskog sjaja :)))
@karina od patriote Ma morbidan si ti idijote sta ti djete smeta, jel sto navija za svoju drzavu ?
Pipo ja mu se ne klanjam !
boli me za bilo kakav sport
Zahvaljujuci nasem dijamantu Dzeki, svi mu se klanjamo ,svi mu se divimo... Ali ni Dzeko nije svemoguc,Sajo-mali pitar unatoc i Dzeki ce nas ukopat da nas ni Amor Masovic nece naci... Dijamant