Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medo sa mobitelom onak šanerski,umjesto da spusti glavu i pretura kombinacije po glavi e baš zato ne smije igrati u utorak zato što bi se po terenu samo šetkao kao kakav maneken,ostalim momcima sretno i da naš samuraj opet dadne makar jedan al što ne i više od jednog gola - đuro đurica tuzlak naš ....
Zasto uopste putuje Medunjanin. Čovjek vec 3 mjeseca na tribinama sjedi. . ??????
Hajmo zmajevi.. SIPTARI SMRDE ko ciganski sator
Djuric top, Dzeko flop!
BiH nacionalnoj vrsti (kao i uostalom i Hrvatskoj, Srbijanskoj,...) najveci neprijatelj je euforija. Danas je Mesha bog, a kada izgubi od Cipra cemo da brisemo s njim podove (da ne kazem dupe).
Fino je da putuju u odijelima sada a ne u trenercima. Da se zna red malo. I da ne gledamo Papetov suskavac vise.
sretno B&H, da izborite baraž, a onda i euro.
Pjanke lafcina prava!
gdje ti vidis Pjanketa?
Dragi nasi Zmajevi. Neka vam je sa srecom. Dajte sve od sebe. To je ono sto trazimo. Bosna i Hercegovina do kraja!!!
Kipar do kraja.
Naravno. Bit ce Kipru kraj u utorak. Drago mi je da ce ti se zelja ispuniti.
e ruznih pantola
Ili ti nema ukusa mozda?