Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda pet komada primili da Konj susic skonta da JESTE do njega i da fino ko svako sa malo mozga ode u sto pm... vise ... vrijeme je odavno bilo.
ahahahahahahaha jak vic ocam ahahahah!
BIT ĆE GUSTO BIT ĆE 0-2
MOMCI SAMO NAPRIJED NAJBOLJI STE KAKO JE CIRO GOVORIO MI SMO VELESILA I JESMO SAMO TREBA VJEROVATI I SVI SE ZAJEDNO BORITI
puša opet
kako se zove onaj totalno neprofesionalni golman, sto vise lici na kakvog ficfirica po ponasanju na terenu, onaj sto je poceo protiv albanije? sajo, drzi se ovih ko begovic, sto su ih stranci sriktali.
Srecno od kapitena reprezentacije Srbije, nasim susjedima BiH... BiH ce pobijediti...
Jaki ko kamen Staroga mosta, na nas je majka Bosna ponosna! BHF,BHF,BHF. Jedan je Sergej Barba!!!!! Ma hladno americki dobijamo vakeslo.
Cuj 2-3 poraza pa reprezentacija otkad postoji nije 7-8 pobjede u kontinuitetu imala, od 95 svaku utakmicu gledam sve kontam hajd sad ce valjda uspjeti napraviti rezultat i tako 15 god, ma truba, bolje ne pratiti, jaci smo bili u vrijeme hasana, balje, bole itd sigurno. Pogledajte sad najjaci igrac nam igra u wolfsburgu, onda galata, lijon to je to , eto sve je jasno
ma boje to vise
Kolektivna negativnost masa izaziva negativni ishod u stvarnosti !
zijan !!!!!!!
Ajmo momci,uvjek smo uz vas,ovi gore sto su komentarisali to su oni tipicni bosanci sa Sela,koji nakon 2-3 poraza zamrze BIH..... Naprijed BOSNO ljubavi moja,BHF je uz tebe... Za bajram ih poderite... Utakmica je cini mi se na TV1 :)
I na kojem to kanalu mozemo pratitiutakmicu ???
Pa pametnije je bilo da su klali kurbane, al et, garant ih zapad uvrn\'o pod svoje.