Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravissimo Zmajevi bez gnijezda ;)
Mogu oni kad nemaju Susica na klupi da uvodi taktike sa tri odbrambena igraca ili jednim napadacem
Konkurencija je ogromna.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Čestitke! Sigurno su igrali srcem za BIH
evo mene da ti ne bude samom dosadno :P
Može li mi neko, molim vas, objasniti ovo "reprezentacija beskućnika"? Šta su oni, pokupljeni na ulici ili šta, kako, gdje, s kim , s čim...?
Jos samo kad bi novinari objasnili o kakvom se sportu radi, ja bih bio zadovoljan Reprezentacija beskućnika Bosne i Hercegovine je osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Čileu. Bh. predstavnici su poraženi u finalu od domaće selekcije rezultatom 5:2. E sad ja iz ovoga kao moram znati o kakvom se sportu radi ????? FPN ODSJEK NOVINARSTVO ma idi bre begaj
svaka cast
Beskucniici ? a obisli pola svijeta igrajuci za Bih... ko bira igrace ? jel moze neko da mi pojasni ovo bio bi jako zahvalan :)
Zarađuj putem interneta, gledajuci reklame. posjeti nas sajt: http://neobuxbalkan.weebly.com/
nisu vise
sta cu kuci tako rano.....
drage nema da me ceka
E moja teleća glavo da si bar učio pravo ti danas ne bi tu sjedio i ne bi nam repku uneredio... Cijenjena teleća glavo sjećaš se kad si prespav'o jer si kasete gled'o pa za kartu nisi pred'o... Al' sve po zakonu brat ti je menađer u krvi i on uvijek ide prvi svi smo vidjeli... I nek se zna... ovo što radiš to je bruka pola nam repke iz Hajduka E, to ne ide... Ne lomi nas Safete Svi smo mi za ovu našu ginuli gdje su sada naši Krajiški sinovi? budi čovjek, ako ništa, zbog njih sada odlazi... Ne lomi nas Safete, sada stvarno, dosta Sajo majstore... Neka nas neko na evropsko odvede Ne daj da se desi ono najgore.
O, Zmajevi sa kucama i vilama....ogledajte se na beskucnike !
Bravo! ostanite u Chileu,kod njih tek ljeto pocinje. U nas vec pado snijeg.Drzava i Savez vam nece dom sagraditi niti posla jal kake stipendije...pa sad bolje vam je tamo u Chile dok zima ne prodje,nek da se ovamo smrzavate
ups,pa ovo je uzivo prijenos, idemo Zmajevi !
ovo je moja kuca ziveo sam tu
bravo zmajovi
Da vas je teletina vodio ne bi prošli ni drugi krug.
O saranovići pa satra nas☺
.@ katil, pa veci saranovic katil od tebe katilu moj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)