Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi shvatite da ovi igraci bisu beskucnici, samo se tako reprezentacija zove.
Otidjite u Josipa Vancasa (ispod austrijske ambasade), napusten kafic i terasa natkrivena... Lik spava tu vec 6 god...nisam sreo inteligentnijeg covjeka a ima preko 40g a nema bas srece da nadje neki posao. Ja ga guram sa licnom higijenom i perem mu garderobu... Jebes pare ako si bez mozga i ne znas sta je postenje... Sretno beskucnici!!!
SVAKA CAST MOMCI.VI STE MOMENTALNO JEDINA SVIJETLA FUDBALSKA TACKA OVE DRZAVE BIH.DOBRO BI BILO ODMAH NA POCETKU KVALIFIKACIJA ZA EP KRENUTI SA VAMA JER CEMO PUNO BOLJE PROCI OD ONIH UFIRANIH DEZERTERA
Respect. 👏
Jedino Bosna ima neke šanse sa beskućnicima i sjedećom, ovo ostalo je jad i čemer
Yebo Mešu, ovo je reprezentacija