Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa priča!!!! Bravo Velež, bravo Mostar!!!! :)
Ajmo rođeni, mjesto vam je u premijer ligi
Hajmo a ne ajmo.
sedim s rajom i pitamo se sta znaci HŠK Zrinjski...kako okrenemo ovako dodze HOCEMO ŠUPACKI KLUB ZRINJSKI. nekako mi stvarno.
uskoro sedmerostruki prvak šugave zemlje hnjoooo
ne znam sta se javljaju ovi medjugorsko ugarski navijaci imate svoj klub madjarskih velikana pa tamo naprdivajte ,okanite se jedinog pravog Mostarskog velikana Danas smo slabije odigrali nego inace,Olimpik cuvao rezultat,sudija mogao i penal svirati za nas ali eto ok nek bude nerijeseno,idemo dalje do konacnog cilja
ma punih usta VELEZ!!! RODZENI!!!Vi ste sampioni..
''Prepuna ' knauf arena u Vrapčićima :D
Donacije za velez se prikupljaju na pijaci u vrapcicima subotom
@b1ackfie1der i ja se pridruzujem
jadne nam drzave :(
Da Tito ustane bio bi ponosan na danasnji Velez!
Hihi,prepun stadion.jedva 3/tisuce,zvijezde petokrake velike da se sa mjeseca vide,muslimani samo na tribinama! Ovo nije Velez!!!!!//
srbe na vrbe srbi smrde.
Nisam navijac nijednog fudbalskog kluba, ipak me raduje da Velez pored svih nedaca napreduje.Mic po mic grade svoj stadion, a stadion je na dobrom mjestu.Nemoraju se nadati velikoj zagadjenosti.Ako se obistini da ce tu biti izgradjen golf klub kad tad, prava divota.Mostar bi ozivjeo za jos jednu atrakciju.
Jedinstvo le
to rodeni