Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tko bar malo prati BPL zna sta govorim ... da Stoke nema naseg zmaja Asmira Begovica na golu ispali bi svaku sezonu. Po mom misljenu, Asmir Begovic sam nosi bar 30%-40% odbrane Stoka na ledjima.
U engleskoj nema stele ko u bosni,bez obzira na klasu ako nisi u formi sjedis na klupi
Pošteno!
Džeko igra sutra u LP
eto dzeke jos malo u BHT premijer ligu, sa onim setkamjem po terenu i u nasoj ligi ne gine mu hoklica
Kako je ovaj City jadna ekipa!!!! Gledao sam utakmicu i Stoke je bio dosta bolji, trebali su ih glat uzet. Zali Boze para sto daju za igrace. Aguero igra sam protiv svih...Nasri isto tako...citava ekipa nista...kako bezze klub...
Najbolji strijelac kvalifikacija......cuvaju ga za ligu prvaka......Dzeko the best
Bezveze su svi komentari :)
ako je pelegrini gledao utakmice protiv slovacke, ona nije cudo sto dzeko nije usao u igru. svako normalan, i ko hoce da prizna, zna da je dzeko daleko od one forme od prosle godine. kazu, odradio je zadatak, cuvao dva slovacka igraca uz sebe?! jedino sto mi je zasmetalo u pobjedi protiv slovacke je dzekin smijeh nakon utakmice, kao da je on zasluzan sam za pobjedu.
Rekli mu da ce Negredo biti u prvih 11 i Dzeko nije htio da trenira,velika zvijezda.. Tako da ce nas Edin narednih nekoliko utakmica gledati s klupe,dok se ovaj ne povrijedi ,a mozda bude neki interviju na BBC-u dat ce mu malo prostora da kaze da je sve uredu i da se on malo vise druzi s Kolarovom nego s Negredom jer je ovaj novi hehehe Kad mu je Tevez s plaze dosao i odmah u prvih 11 sutio je ko *** i sjedio na klupi,virio iza Balotelija,*** ga Emir Spahic..
...ma ne brini nestaje vise i izgovora za njega...po njeg je u stvari gore sto je Mancini otisao...jer sad ne moze biti da 2 trenera ne valjaju... ...na kraju krajeva imao je sanse otici u manji klub gdje bi igrao...nije htio sve sto njega zanima i prvenstveno njegovu porodicu jeste samo jedno NOVAC a mozda i dva... NOVAC NOVAC i tri samo NOVAC
Kljusina nije igrao,bravo za City,ne dajte mu ni blizu.
sve im smotano oborise me na kladionici....
City i ove godine igra kao i prosle po sistemu toplo-hladno........novi trener kao i stari nema kostur tima,luta i mjenja da mui svako po malo igra,od titule nema nista a mozda ih i u evropi opet napraše kao zadnje dvije godine...odbrana nesigurna,daleko je City od velikih klubova...baćene pare
Vjerujem da ga čuva za Ligu Prvaka, pa vidjet ćemo :)
Dzeko mora da se rijesi Amre ako hoce da napreduje u karijeri. Amra je vec probavala te udaje i to nije za nje, pa bi Dzeko najbolje bilo da nadje kaku normalnu zemsku i da se skrasi. Kad dobije tu stabilnost, onda ce opet ici uzlaznom putanjom sto se karijere tice.
@alanx Šta tebe boli *** s kim je on? Pa vjerovatno mu je dobro sa tom osobom. Čuj, Amra mu smeta pa zato pao u formi? Ti mora da si neki pravo religiozan čovjek...
E vala je klasa i ovaj tim sto ih je izveo, i klasa i u formi su. Zgadi mi se fudbal, cuj Negredo, jedino sto je uspio jeste da dva puta udari covjeka u glavu. Dzeki je trebao dati 20 minuta, to bi bez problema odradio.
"...Džeki ni minut u igri" ko da je neki vucijak!!! ( onaj cuko od neki dan, sto zabi go glavom) :))
Eno na goal.com -u Džeko flop of the match.