Lulić igrao od 80. minute
0
Remi Milana i Lazija na startu sezone
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokazao je lulić kvalitete,bio je malo u grču očigledno,jer je imao prostora za prodore po strani,ali je isto spasio i čist gol ispred casana,biće on standardan u ovoj ekipi
kakavu je to kvalitetu mogao pokazati u 10 minuta m.a.t.e.r.e ti tvoje?!?!?! i ovo malo sto je odigrao pogubio se poptuno! volim i ja lulica ba i vjerujem da ce izrasti u kvalitetnog igraca, al naseg preseravanja mi je preko glave...
\'bem ti ćerkicu u oko
\'bo ti bog majku seljačku, svu ti familiju nataknem na splovilo
je.ali smo vam m.jku merdašku! sta sere.e da ste razvalili kad ste imali sretju da niste primili 5 prije no ste izjednacili. barcelona ce vas pojest. al pojest. sa sesnaestom ekipom. spali se na rang hajduka, ma necete izvuc ni bod protiv barce. AVE LAZIO! BISOGNA VINCERE!!!
auuu kako samo lacio izvuce bod. ali zaista sjajna igra milana, samo treba malo jos pokretljivosti veznog reda u odbranu. kada se ozlijedjeni vrate izgledat ce to odlicno. aquilani se dobro uklopio u ekipu i bit ce samo bolji. na osnovu ove utakmice odlicna sezona ispred milana, pogotovo kada svi budu na okupu.
Iz komentara gdje pise samo da je usao u igru se vidi koliko mu je katastrofalan debi bio, nisu cak imali osnove ni da slazu da je \" solidno odradio svoj zadatak\"... jednom se s loptom zapucao u korner, drugi put u aut, i tri lopte predao direktno u noge Milanovim igracima iz cega su uslijedile kontre...znaci dno dna, jos s onom bosanskom glavesinom se tetura po terenu ko da je odigrao 210 minuta a ne 10...Pape ne zovi ovog kloca vise !
bas tako...ko je gledao znao bi da je lazio uzeo bod koji nije nimalo zasluzio...ACM
Jadniče da si gledo utakmicu imo bi pravo na komentarisanje, i sigurno ne bi bilo tipa: \" Ovo onaj Milan što je u rangu Barselone?\" Zato ne seri!
Nebrini se ti za Milan, pogledaj im samo igrace koji nisu bili u vezi ;) U LP izgledacemo mnogo bolje vidjeces ;)
Ovo onaj Milan što je u rangu Barselone?
Ave Lazio!
ovo mi je drago vidjet
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ce lulic ko da ce igrat standarno vrijeme :D bit ce stalno vako zadnjih 10 15 min! tuzno..