U izboru navijača Željezničara
0
Remek-djelo Bešlije najljepši gol jeseni
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREDOBAR GOL SRETNO BESLIJA U DALJEM RADU
Mislim da je krajnje vrijeme da se ovaj zlikovac privede i odvede na sud zbog izazvanog sudara na Lavoru, od onog sudara mog malog sina Bolu jos proganjaju nocne more...
vrijeme mu je bilo da se oprosti sa tim godinama samo u cmar klubu je mogao da igra.
a ovo ste snimali mikrovalnom jel tako?? Pa zar vi kao jedna nazovi ozbiljna medijska kuca stvarno nemate nikakav bolji snimak od ovog??
Mamicu ti nategnem, odgovori na postavljeno pitanje! Koje godine ste najmanje golova primili u Evropi?
Lige petice velis, mora da se radi o kvalitetnim igracima cim iz lige petice dolaze u ligu 115-tice :-), jedva cekam da vidim njihova imena, tih velemajsotra buhahahahahaha
Kvizas pa mamicu ti,jel posten nacin kad muco kupi sve utakmice ha? Balo jedan,obrisi sline!
Pa normalno da se zeljo zeli otarasit Beslije i Zebe.Ipak to je cijena zadrzavanja Skakica i Vukasovica koji su mnogo bitniji za Zeljine uspjehe.
Haj\' što se nerviraju i pišu neke besmislene komentare (kao oni provociraju nešto, niĐe veze), nego što jadnici misle da nas je odlazak Zebe i Mirse oslabio. :-) Drage pite i pitići, za jedno 15-ak dana će se objaviti vijest koja dvojica novih igrača dolaze na Grbavicu. Pregovori su trenutno u toku, i u pitanju su samo tehnički detalji, oba igrača su igrala u ligama petice. Pusa. :-) P.S. Neće vam biti lako kad\' čujete. ;-)
meni je najljepsi onaj gol protiv Borca na Grbavic kad lopta nije presla gol crtui.mada nije los ni onaj iz Ofsajda na Bilinom Polju.A daleko najboji su golovi iz Trebinja kad niko nije blokiro igrace zelje (to je i Amar prizno da najvise voli ovakve golove)
Citati komentare kako se pitari nerviraju, NEPROCJENJIVO!!
Uposlenici Komiteta su glasali za njihov najbolji gol. Nisu se mogli odluciti izmedju onog pobjedonosnog na Grbavici protiv Borca (Meljo-Borac 1:0) i onog pobjedonosnog u Zenici (Celik-Meljo 1:2), tako da su odlucili da Meljini navijaci odluce! Izvolite glasati!
ni barca nemoze vakav gol izkonbinotavi
To je bar lako pitanje, Sarajevo je zadnji put osvojilo trofej onda kada se igra fudbal na posten nacin! Hajde sad ti odgovori na moje pitanje, gore postavljeno?
E,jes\" mu legla !
meni je trenutak jeseni bilo vjesanje pace ako cemo realno , je li i vama isto ?
Jbo vaki go