Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miske je to sve s 5 kila viska radio :) Miske je legenda :)
i ovaj izgleda kao da ima koju viska
kakvih bolan 5??:) min. 10:)
neka je ali Miske je Legenda....
po brojkama jeste - ali Misimovic je bio plejmejker ekipe koja je uspjela nesto da ne kazem "nenormalno", uspjela je da Wolfsburgu donese titulu prvaka Bundeslige. To se niko nikad nije nadao, niti ce se to (najvjerovatnije) ikada vise desiti. Misimovic, Dzeko i Grafite ce ostati legende kluba. O njima ce se pricati i za 50 godina. Ove asistencije De Bryne-a se vec sljedece sezone nece ni spominjati!
hehe - ok. shvacam. razlika je bila najvise u Bajernu. ali ipak cinjenice stoje. Dzeko-Misimovic-Grafite su zapececeni u historiju kluba. a ovaj De Bryne nek pravi pomfrit u Belgiji.
Miske je od Dzeke napravio zvijezdu...
Klix opet sa djelimičnim informacijama. Rekord nije držao sam Misimović, već ga je izjednačio Franck Ribery u sezoni 2011/2012.
Prodaće se u Tursku, boli ga racku
Svaka cast, al jedan je Miske!
Ko je Kevin ? Sta on ima s Misk? :D
i oba igrali u istom klubu
Misimovic-Dzeko-Grafite-die perfekte Offensive
Misketove lopte su imale oci