Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te 1976 sve nas je dotukao do koljena, poslije vodstva od 2:0, bilo je tesko to sve prihvatiti tada, danas mu ipak zelim brz oporavak.
Samo da mi je znati kad cete prestati pisati kao slijepi mishevi... cuj srcanog urada..bas ste izmiksali slova hahaha puno srece u oporavku slavnom Mulleru. *gledaj u tastaturu dok tipkas ako ne znas drugacije!!!
Izgleda da su greškom stavili Zlajogluovu sliku, a on s nogometom ima veze samo utoliko što je bio potrčko koji je donosio loptu Kusti i društvu.
Eh, ko se ne bi sjecao 76. I ovog rasnog strijelca, sto nas zavi u crno, poslije 2:0 za nas u prvom poluvremenu. Svejedno, zelim mu sve najbolje i da izgura i ovu bitku.
Kosato nas je zdravlja i kasnije titule na onom polufinalu prvenstva Evrope 1976.
I sta kazete nakon \"urada\" a??