Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno !!!!
MOLIM SVE NAVIJACE FK SARAJEVO DA UVAZAVAJU PROTIVNIKE, ALI DA SE ISKLJUCIVO FOKUSIRAJU NA SEBE SAME NA FER I SPORTSKO NAVIJANJE, NA EVROPSKO NAVIJANJE I DA TIME BUDU PRIMJER SVIM OSTALIMA U BIH. - BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA!
Kakvi li su tek nizerangirani?
I strucni stab i graci FK Sarajeva moraju biti skromni i vrijedni, cvrsto, s obje noge na terenu. Navijaci trebaju biti strpljivi i respektovati (uvazavati) sve protivnike FK Sarajevo. Sa ovim rukovodstvom, sa Kodrom i ovim igrackim kvalitetom treba se ugledati na Rijeku i Maribor. A onda nista vise nece biti isto. Vjerujte mi!. Prvo cemo skociti pa reci hop! - BITI SRCEM VEZAN, U TOME LEZI SNAGA!
http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html
Normala :D