Uoči dvoboja između Lazija i Milana
0
Reja: Klose je bolji od Ibrahimovića
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svako svoga konja hvali... miroslav je dobar, ali ibra je igracina :D
kaki bolan penala jesi ti gledo ibru masinu..... dodik te jeb
Miroslavm Klose - selektor Bosne i Hercegovine
mislim, ko je ovaj reja? zasto mu se daje medijski prostor? koji su mu uspjesi? koji su uspjesi lazia uopste? koga briga sta on prica? klose zlatanu može dodavat lopte na treningu, ako se zlatan složi... a reja moze za allegrijem hodat i nosat mu vodu na treniingu, ako se max složi...
samo da kažem jedan podatak. ibra je zadnjih 8 godina uzeo 8 prvenstava, od ajaxa, juventusa, intera, barce i sad milana. pametnom dosta.
ma Klose je legendaran igrac. drugi najbolji strijelac svjetskih prvenstava, ako nastupi 2014. u Brazilu, mogao bi i na prvo mjesto. bio je prvi strijelac SP 2006. kako je samo trpao Engleskoj i Argentini u Africi. nikada nije zakazao u velikim utakmicama. igra rutinski, majstor pred golom. u jednom Lazio-u gdje nema bas puno kvalitetnih igraca oko sebe kao Ibra u Milanu, dao je 11 golova do sada. jedino se nije proslavio u Bayernu zadnje dvije sezone. u prvoj je bio dobar sa Toni-em .ali kasnije je pao u sjenu Gomeza i Olica. u Werderu je derao sve odbrane. Ibra je bolji dribler,i kao sto Reja kaze, spektakularniji. ali ne doprinusi svom timu nista vise nego sto to Klose radi.
@mistika Jes velika surla ali kad mi ti mami tu surlu uvalio tatu bi ti ostavila...
@hasim Hasime haj ga ti mlatni negdje u cosi da se opustis malo. Koka ti u glavu udarila pa buncas po netu. Mlatni ga i Bog te veselio....
ibra ima veliki nos.. ono nije nos ocam ono je surla.. vadičep.. ahahahhaha NOOSONJA
jest jest
Miro Klose drugi najbolji strijelac SP-a
a ja sam trenutno jaci od velikog muhameda alija
I ja sam bolji od Jordana u košarci.
Klose je dao 11 golova, a Švedski škutor 15, od roga 14 iz penala, a Klose Miro ni jedan jedini. Znači isti učinak, a Klose nema iza sebe igrače kao Milan niti mafiju Berluskonijevu. Živjeli!
kakav Klose zalostan nisi bio..ne da mi se sekirat..odo balkavu klepit jednu