Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh prostro sam se za cijelu ustedjevinu, valja bez neta biti barem nekoliko mjeseci. Udri ih Dijamante.
Mazno sam Shakiru u Juznoj Africi.
gdje tu piše DŽEKO?????? pa vi novinari biste i govno pojeli ako vam šejh i hare plate
Na tablicama piše D5 EKO, to je vrsta goriva na pumpama u EU, kakve to ima veze sa Džekom?
Ja sam Mehemed rodom iz Jelaha. Zivim sa zenom i zdjecom sad u Mančasteru... I mali mi rece, baaaabo vidi evo tablica kazu da ce sa-x pisat o nama ako je kupimo, jer su oni gl up i i mislice da ovdje pise dzeko a uopste ne pise.. i ja namah sletim dol, u taxi i pravac E BAY (:D haahahhahaha).. i evo hrdŽa mi je vec pocela nagrizat... malog tjeram svaki dan da je cisti.. eto, tolko, fala sarajvo iksu sto pisu i o nama u eMglemskoj..
Daj te ba cuj nagradili ga navijaci MC za igraca mjeseca, pustite se suplje, to sve bosanci glasali. Citao sam forum MC-a i ljudi se sje.b.ali kad je dobio nagradu za najboljeg igraca mjeseca, sve govore jel ovo neka sala, nemoguce itd..
Ja zaista ne znam bošnjački, ali ovo na srpskom znači D5(pet) EKO, što me asocira ne neko eko-dizel 5 gorivo. Moram pod hitno kupiti riječnik.
cuj ovog seljaka mikija haha 3 aukcionara 6 ponuda haha i tebi to cudno e moja budaletino spametuj se malo i procitaj nesto
Sa-x previse pise o dzeki... ima tu neka veza izmedju portala i fudbalera, al ne znam kakva !
Gdje vide u 5:ici slovo Z tacnija je 2:ica zar ne \"D2EKO\" ili?
neko ce da se obogati na ovoj tablici kada je za 30 godina stavi na aukciju. a vi se levati samo ismijavajte ...
Ti Deko kupi da malo pisu o njemu,neka neka..
boli me r.a.c.k.u. za edina
Šta je tu čudno??? Komentarišeš, a pojma nemaš. Moglo je sa 3 akcionara biti milion ponuda... CCC, ko sve koristi internet i komentariše, a što je najgore misli da je pametan. Idi nauči nešto ne piši nebuloze... Pozdrav kulturnoj raji, seljaci na selo, lopovima smrtna kazna!
Aukcija je trajala deset dana, u njoj su učestvovala tri aukcionara, a ukupno je pristiglo šest ponuda za tablice sa Džekinim imenom ??? WTF ?? Tri aukcionara i šest ponuda ?! ahahah
DZEKINA PRDESKA U VREĆICI PRODANA ZA 100.000 FUNTI NEPOZNATOM KUPCU SA SARAJEVO-X.COM-A
@joo i kod mene nema. To mora da su vrijedni sa uposlenici portala. Moj komentar izbrisali, a ništa loše i negativno nisam napisao! Niđe veze.