Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lavovi ... nego zmajevi !!!! ISPRAVITE TO !!!
ma *** hrvate nece ici u brazil karati ce ihko im god dođe
BOLI ME DUPE ZA HRVATSKU , SRBIJU, GRCKU, I OSTALE, MA NE JBEM ZIVU SILU, MOJA JEDNA JEDINA JE U BRAZILU. VASA KAHVA JE GOTOVA PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP MARS DUSMANI U BARAZ
STO OVAJ NUSKO LAZE DA NAS NAZIVAJU HRVATI TALIBANIMA NA INDEX.HR NAM SVI CESTITAJU I POZELILI NAM SRECU CAK I U KOMENTARIMA...TAKO DA NE SLUSATE OVOG LAZOVA......................NAPRED BOSNO I HERCEGOVINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.
Velis lazem, evo nekih od mnogih: norioki je objavio 15.10.2013 19:07 Podrska maloj i simpaticnoj zemlji Litvi sa nadom da ce se ovaj narod uspjeti odbraniti od invazije hordi bh talibana. Prorok_iz_Buducnosti je objavio 15.10.2013 19:26 Ajmo Litvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Zdravko.Kličko je objavio 15.10.2013 19:39 | citat na Prorok_iz_Buducnosti Kakvo svrsavanje komentatora pri svakom izborenom faulu za BiH, po tome se da zakljucit da covjek nebi mogao ostati od njih da se plasiraju na SP Moras shvatiti kakve oni imaju komplekse...cak su i Slovenci uspjesnija nogometna nacija od njih, a kamoli Hrvatska. Odlazak u Brazil njima je ravan spustanju na Mjesec Zdravko.Kličko je objavio 15.10.2013 19:55 | citat na Milos_Sestic BiH je prava multietička...htedoh reći muslietička reprezentacija. Croasana i Serbeka ni od korova. Naravno kada svi koji valjaju igraju za Srbiju ili Hrvatsku. Pokoji otpadak igra za BiH...to je istina i uopce ne provociram. BiH samo muslimani dozivl
Uvijek ce biti zluradih i naklonjenih komsija. To ne treba da nas tisti i pogadja, najvaznije je da smo sretni i da nam to nishta ne moze pokvariti. Nekima od komsija cestitke, a dusmanima neka se je.. u 3 pi... materine. Sretno Zmajevi i zmajici.
mediji dragi, mi smo prerasli lavove, mi smo zmajevi.....
Molim Vas obratite paznju na komentare na Index.hr i Blic.rs Hrvati hoce da puknu od muke, svi do jednog, prozivaju nas talibanima itd.... Srbi-svi do jednog cestitaju!! Pa ima li vecih licemjera od Hrvata..gade mi se vise.
Ma *** i Srbe i Hrvate, večeras slave BOŠNJANI svih vjera!!!
danas je bajram svima u bosni,cak i sejdicu i fincima
PRIKAŽI ODGOVORE (2)