Džekin menadžer za Klix.ba
0

Redžepagić: Vjerujem da je Edin mnogima uljepšao dan

Piše: Edin Isanović
Redžepagić s porodicom Džeko slavi titulu
Redžepagić s porodicom Džeko slavi titulu
Dramatičnu utakmicu na Etihadu, u kojoj je Manchester City pobijedio QPR rezultatom 3:2 i postao prvak u kolijevci nogometa Engleskoj, uživo su posmatrali menadžer Edina Džeke Irfan Redžepagić i Edinovi roditelji, majka Belma i otac Midhat.

Redžepagić za Klix.ba kaže da je pred kraj meča bio mnogo nervozan.

"Kako se bližio kraj, pomislio sam da bi bilo dobro zaustaviti vrijeme. A onda završnica kao iz najboljih snova. Edinov pogodak vratio nam je osmijeh, a Aquero nas je sve odveo u delirijum", kaže Redžepagić koji dodaje da je ovo velika stvar za našeg reprezentativca.

"Ovaj pogodak i nova titula će mu mnogo značiti. Naša zastava je ponovo bila u fokusu interesovanja svjetske sportske javnosti. Bh. zastava na proslavi titule u najkvalitetnijoj ligi svijeta. Neopisiv osjećaj! Vjerujem da su se svi u BiH iskreno radovali i da im je Džeko uljepšao dan“, poručuje Edinov zastupnik iz Engleske.

Na kraju je dodao:

"Presretan sam što sam prisustvovao ovakvom događaju. Slavio sam sa igračima Cityja i uživao sa Džekinim roditeljima, Belmom i Midhatom. Dan kao iz snova“, zaključio je Redžepagić.