Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hebo slavu i redovnu igru daj samo para klasicni bh uzor
Nece Dzeko da odustane o plate sto ima, pa makar i sjedio na klupi. Nemozese cojku ni zamjeriti. Ima ugovor jos 3 godine a milioni kapcu.
Idi ljeci se, ljubomora je opasna bolest.
irfane bjednice...
pa tako je kisa love pada
Znajući da se sjedi na klupi i neigra, naravno, pitanje jeli to dogoor sa Džekom ili samo volja Irfana i onog glavnog što sjedi u Pragu! Neka love, ali DŽeko bi mogao dobiti otkaz u reprezentaciji kojoj sve slabije igra, a mlađahni naviru sa svih strana. Naviru i traže svoje mjesto na terenu. Cijena tvom i Harisovom pulenu brzo pada!
yes of course g. menađer,kako ja kontam,ispravite ako griješim,vi imate 10 posto od dnevne zarade,što vam svako jutro otprilike donese 6600 km puta 30 daje negdje oko 200 milja mjesećno,ma nek sjedi na klupi jelde i vama dobro
Dobro je Djeko 5 sjedi
...menadzera i kurca...naravno da nema prelaska kad frajer nema menadzera...ide on na posudbu zato...
i ovog repcica ili vec kako se zove ,treba ga opaliti telecim butom.
koja ludost :D
Klix na aparatima :D
BOZE DRAGI ,SAMO DA HOCE KAKVU DRUGU DJEVOJKU NACI,TADA BI BIO ONO KAKO KAZU "PAMETAN"