Nakon otkaza u Tottenhamu
1

Redknapp: Želim i dalje raditi u Premiershipu

Totalsport
Harry Redknapp
Harry Redknapp
Nakon što je nedavno dobio otkaz na dužnosti menadžera Tottenhama na kojoj je proveo četiri godine, Harry Redknapp istaknuo je kako se nije odrekao ambicije vođenja ekipe iz Premiershipa.

"Mogao bih biti menadžer u bilo kojem klubu. Svakako nisam izgubio vjeru u svoje mogućnosti. Kada usporedite situaciju u kojoj sam preuzeo Tottenham i onu u kojoj sam otišao iz njega, jasno je da sam napravio odličan posao. Bolje nije ni moglo biti. Bile su to fantastične četiri godine", rekao je 65-godišnji Redknapp.

Iako je figurirao kao vodeći favorit za preuzimanje klupe engleske reprezentacije nakon odlaska Fabija Capella, taj posao dobio je Roy Hodgson. Potom je Redknapp nakon završetka sezone dobio otkaz u Hotspuru "jer se nije plasirao u Ligu prvaka", makar je osvojio četvrto mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka. No, Chelsea je osvajanjem tog takmičenjja istisnuo "Spurse" iz tih kvalifikacija.

"Premierliga je jedino takmičenje za mene, u kojem istinski želim raditi. Imao sam neke ponude iz inozemstva, ali da bih to prihvatio, to bi morao biti stvarno dobar posao, izazovan projekt", rekao je bivši menadžer West Hama, Portsmoutha, Southamptona i Tottenhama.