Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"igrači poput Torresa\" - HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHA, ne mogu dalje da čitam, ali ne moguuuuuuuuuuuuuu. Igrači, znači, koji ne znaju dat go sjede na klupi, a igraju igrači poput Drogbe koji više leže na travi nego što igraju. DREAM TEAM - CHELSEA! :D
Ako Bog da pa da uzmemo CL i da pehar napokon stigne tamo gdje mu je i mjesto, znaci u Londonu! A najveca komedija je bila kada Macerano gorori Drogbi da folira ha, ha firaun argentinski je najveci bijednik, on ce nekome da govori o foliranju na terenu!
Samo ti navijaj, oni ako osvoje, ti ni kao 4. neces u LP ;)
ako onu s-upacku predstavu, 10 igraca u odbrani , zoves fudbalom, svaka cast. Barsa je za 10x bolja od njih, samo su ovi imali nenormalno puno srece da iz onoliko sansi ne prime nijedan gol.
fujfg
kur... roon, ciicic vi sto kenjate, covjek je gospodin....papci seoski, neko vam pruzio zicu da imate internet i kenjate po portalima, dajte vas glas da se cuje u ovoj jadnoj nacenoj drzavi kada ste tako glasni jogi jasar hareseha karinobusi
Jaoooo lizanja guzova i ljigavih jeftinih izjava
to harry stari alkosu naspi der nam po jenu,pa da proslavimo čelzijevu titulu lige prvaka
jučer i danas ni riječi o edinu džeki? :)