Titan Bet
0

Redknapp prvi, Beckham peti favorit za Capellovog nasljednika

Totalsport
Harry Redknapp
Harry Redknapp
Nogometni portal Goal.com nudi tečajeve svoje partnerske kladionice Titan Bet na klađenje o sljedećem selektoru engleske nogometne reprezentacije koji će naslijediti talijanskog stručnjaka Fabija Capella za dvije godine.

Don Fabio je ovih dana rekao:

"Nakon Europskog prvenstva 2012. godine povlačim se s klupe Engleske i iz ovog posla. Želim uživati u životu kao penzioner.

Engleski nogometni savez (FA) jasno i glasno je poručio da će sljedeći izbornik biti Britanac, po mogućnosti Englez. Titan Bet kao prvog favorita nudi Harryja Redknappa, menadžera londonskog Tottenhama, ''čije bi imenovanje toplo pozdravili engleski mediji, a bio bi popularan i među igračima, uključujući i njegovog nećaka Franka Lamparda. Nedostaje mu međunarodnog iskustva, ali dionice su mu jako porasle nakon što je u Tottenhemu od kluba koji se bori za ostanak u prvoj ligi stvorio sastav koji se plasirao u Ligu prvaka'', piše Goal.com.

Nakon Redknappa, na kojeg su tečajnici Titan Beta postavili kvotu 3.25, drugi je favorit Stuart Pearce zvani ''Psiho'', Capellova desna ruka i izbornik engleske U-21 reprezentacije s tečajem 5.5.

Slijede bivši Fulhamov i aktuelni Liverpoolov menadžer Roy Hodgson i Martin O'Neill, obojica sa tečajem 8.00. Na petom mjestu je najpopularniji engleski nogometaš, 35-godišnji David Beckham, koji zbog povrede Ahilove tetive nije nastupio na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi. No, tamo se zatekao na klupi u odijelu, kao podrška igračima i stručnom stožeru.

''Beckham je naznačio da ga ne zanima trenerski posao, ali sigurno ne bi odbio poziv domovine'', piše Goal.com.